astra cdti max hız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadasım sen eger inanmıyorsan arabanın 200 yaptıgına bi zahmet gel orduya da ben sana göstereyim benim araba 4 vites 165 5 vites 200 ve 6 ya cekince de daha gidemedim çünkü yol yok daha burada yalan yok sanırım ama sunu bil bazı dizeller 180 ı geçmiyor istersen gaz pedalı üstünde diğel

dizelle ilgili konuşmadım yanlız gördüğün üzere... şanzuman oranları / torku herşeyi farklı dizelin... kullanmadım bilemem o yüzden de onunla ilgili bir yorum yapamam ve yapmadımda...

daskinoglu' Alıntı:
ben 6. vites hafif yokuş aşşağı 4000 devirde 200ü gördüm..4500devirden sonra başlıyor kırmızı çizgi...ben diyorum 215 yapar??..

haklısın arkadaşım..yukarda yazmıştım.gene yazıyrm..

düz yolda 200.
hereke rampasından aşşağa inerken 225 cıktı bir kere.

ELEGANCE' Alıntı:
allah allah bir diğer max. hız başlığında 1.6 ile 230 yaptığını söyleyen zaatı muhteremler bile vardı... biz niye hiçbir türlü geçemiyoruz 200ü ya biz yalandan şöforüz/arabamız yalan yada söyleyenler yalan o zaman... (5dk'lık sürekli otoban inişinde bile 210u geçmedi astra h 1.6) bundan önce 3 yılda G kasa astra 1.6 kullandım o da asla geçmedi.

200-210un üstünü görmek için biraz eğim gerekiyor.180den sonrası için ise uzun bi düzlük lazım.nse konu dışına çıkmasın yaws(kusura bakmayın cevap yazma ihtiyacı hissettim nedense:) ).90beygirlik bir dizel için 225km gerçekten çok sağlam bi motora sahip demektir...

mefayi' Alıntı:
walla ben 45,000 bakım yapılacak halde iken 4.vites 160 5 te 190 gördüm opel combo 1.7 dtı ile

naptın arkadasım sen oyle. neresiyle oynattın da arabanın o hızları gördün. bu dediğin 90 derece eğimde mi? cok merak ettim

dewilking08' Alıntı:
200-210un üstünü görmek için biraz eğim gerekiyor.180den sonrası için ise uzun bi düzlük lazım.nse konu dışına çıkmasın yaws(kusura bakmayın cevap yazma ihtiyacı hissettim nedense:) ).90beygirlik bir dizel için 225km gerçekten çok sağlam bi motora sahip demektir...
izmit tarafın gidenler hereke rampasını bilir gebze gişelerı geçınce başlar ordan aşşa dip gaz gidiyosun görüyo. AMA yolun sonuna dikkat sola doğru dönüyo ve sekiyo.;)

arkadaşlar iyi güzel herkes bişeyler yazmış ama şunu unutmayın ki göstergedeki süratin hata payı vardır her zaman oda %5-10 arası bir orandır.
200 lü km lerde bu oran %10-20 li rakamlara çıkar ki normal olanda budur.
200 yaptım diyen arkadaşlar max 180 yapıyodur,200 değil...

Bende 200 gördüm dediğimde bana; ''sallama,yalan söylüyosun,senin araban modifiyelidir'' diye söylemlerde bulunuldu.Katran yanılmasına itirazım yok ama dizel mizel kaçıyo arabam,sadece seri değil kalkışta çabuk hızlanmıoo

savagi' Alıntı:
arkadaşlar iyi güzel herkes bişeyler yazmış ama şunu unutmayın ki göstergedeki süratin hata payı vardır her zaman oda %5-10 arası bir orandır.
200 lü km lerde bu oran %10-20 li rakamlara çıkar ki normal olanda budur.
200 yaptım diyen arkadaşlar max 180 yapıyodur,200 değil...
ya ben sinirlenmeye basladım yavas yavas neden se dizellerin fazla kaçması sizi rahatsız mı ediyor arkadasım ben anlam veremiyorum da sabrımıda zorlamayın soran oldu biz soyledik sunu da bil hata payı varsa sen 120 ile gitki polis sana ceza yazmasın bilip bilmediğiniz yere sallamayın sen biliyormusun o gösterge kaç denemeden sonra takılıyor oraya yanılma payı olsa türkiyede herkez ceza yerdi değilmi forumu bos konusarak kirletmeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri