astra cdti max hız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ORDUdrift' Alıntı:
ya ben sinirlenmeye basladım yavas yavas neden se dizellerin fazla kaçması sizi rahatsız mı ediyor arkadasım ben anlam veremiyorum da sabrımıda zorlamayın soran oldu biz soyledik sunu da bil hata payı varsa sen 120 ile gitki polis sana ceza yazmasın bilip bilmediğiniz yere sallamayın sen biliyormusun o gösterge kaç denemeden sonra takılıyor oraya yanılma payı olsa türkiyede herkez ceza yerdi değilmi forumu bos konusarak kirletmeyin
erdem921Bende 200 gördüm dediğimde bana; ''sallama,yalan söylüyosun,senin araban modifiyelidir'' diye söylemlerde bulunuldu.Katran yanılmasına itirazım yok ama dizel mizel kaçıyo arabam,sadece seri değil kalkışta çabuk hızlanmıoo
BEYLER AYRICA DIZEL ARABA KULLANMAMIS ARKADASLAR YORUM YAZMASIN LUTFEN

ORDUdrift' Alıntı:
arkadasım sen eger inanmıyorsan arabanın 200 yaptıgına bi zahmet gel orduya da ben sana göstereyim benim araba 4 vites 165 5 vites 200 ve 6 ya cekince de daha gidemedim çünkü yol yok daha burada yalan yok sanırım ama sunu bil bazı dizeller 180 ı geçmiyor istersen gaz pedalı üstünde diğel

size ilginç gelebilir. yeni opel corsa 1.3 cdti 75hp ile 210 açok yaklaştım yani 205 civarı bişeydir. araç 5000nin dibindeydi. ama arabam 2500 km de. isteyen inanııııııır isteyen inanmaz. araba o hıza çıktı, göstergenin yalancısıyım

orudrift arkadaşım, bizim 1.6 ile yapamadığımız son sürati siz 1.3 dizel ile yapabiliyorsunuz.bunu öğrendiğim iyi oldu.o zaman bizde en kısa zamanda 1.6 ları satıp 1.3 dizele geçelim.ben arkadaşı bir konuda uyardım sadece km de hata payı olabileceğini söyledim,sinirlenmenin anlamı yok.yaptığım forum kirlenmesi değil arkadaşı uyarmaktı.gereksiz tartışmalara girmeye gerek yok...

Yeni bi konu açmayı düşünüyorum,

''Astra 1.6 ile max kaç km. hız yaptınız''

Nasıl olur? :D

savagi' Alıntı:
orudrift arkadaşım, bizim 1.6 ile yapamadığımız son sürati siz 1.3 dizel ile yapabiliyorsunuz.bunu öğrendiğim iyi oldu.o zaman bizde en kısa zamanda 1.6 ları satıp 1.3 dizele geçelim.ben arkadaşı bir konuda uyardım sadece km de hata payı olabileceğini söyledim,sinirlenmenin anlamı yok.yaptığım forum kirlenmesi değil arkadaşı uyarmaktı.gereksiz tartışmalara girmeye gerek yok...
yok yani ben anlamıyorum senin araba benzinli olmasına ragmen 200 ü görmüyorsa senin arabanda bir sorun vardır zaten opellerin hepsi fabrika hızına kadar direk cıkar sonra yavas yavas cıkar sen bunları bir öğren saonra dizellerin adını kirletmeye çalıs ne demek bizim benzinlilerle yapamadıgımz hızı dizeller yapıyor
1-senin arabanda turbo varmı kardeşim
2-senin arabanın torku kaç
3-kullanmasını bilmezzsen aracın bırak 200 ü 180 i geçiyorsa idare etmesini bil
burda kime sorsan gaza basan arkadaşlara diyorum 1.6 larla herkez bulmustur 200 ü ve altımızdaki araba generak motor dizel başka birseyle karıstırma inanmazsan no 544 820 70 78 ara buluslım ordu da ıspatlayayım sana dizelleride kullanmadıysan yorum yapma!!!!!

bu arada misafir ferveriz tüm ordulular olarak gerçekten görmek istersen beklerim:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri