astra classic III alıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eyikar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı olsun. nerden aldınız aracı?

Ediz kardes hayirli olsun...
aracin elegance ile ayni ekstralara sahip...anladigim kadari ile astra j motoru var yani 95 beygir..dogrumu??? yanlismi anladim..hayirli olsun

gerçekten bu donanımı bu fiyata opel veriyorsa ve reklam da yapmıyorsa bunun için opeli anlamak mümkün değil. kendi sınıfında bu fiyata ve bu donanıma dizel araç almak nerdeyse mmkün değil. hayırlı olsun tekrar

hayırlı olsun. nerden aldınız aracı?

Adana Onatça Bayi. Sağolun.

Ediz kardes hayirli olsun...
aracin elegance ile ayni ekstralara sahip...anladigim kadari ile astra j motoru var yani 95 beygir..dogrumu??? yanlismi anladim..hayirli olsun

Sağolun. Astra J motoru mu var nedir ne değildir size yanlış bilgi vermeyeyim. Ama dediğim gibi yeni eco5 motor olduğu ve hp 90'dan 95'e çıkarılmış, tork'u 10nm arrtırılmış olduğu söylendi .

gerçekten bu donanımı bu fiyata opel veriyorsa ve reklam da yapmıyorsa bunun için opeli anlamak mümkün değil. kendi sınıfında bu fiyata ve bu donanıma dizel araç almak nerdeyse mmkün değil. hayırlı olsun tekrar

Teşekkür ederim. Ben de anlamıyorum. Bu astra classic III'ün üretiminin devam edeceği bayi tarafından ayrıca belirtildi. Yeni astra hb çıktı diye bu kasanın üretimi durmayacak dedi. Yaklaşık bir 5 yıl daha süre verdi.

Son düzenleme:
hayırlı olsun bende 2009 mayısta aldım gayet memnunum yakıt tüketimi dışında bir sorunum yok.

Navigasyon sistemidemi var?

Geri