Hayırlısı olsun kardeş güle güle kullan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bede sipariş ettim kısmet olursa asta h kasa cdti siyah hb arabam çarşamba günü elimd olacak torkunda ve bygirinde değişiklik yok aynı.arkadaşın söylediği yeni kasada beygir 95 torkta 10 daha artırılmı diye biliyorum inş yanlış biliyorumdur arkadaşın dediği gibidir.
Torkta 200dü.bayi bana "hp5 tork 10 arttırıldı" demişti 2 hafta önce. bugün yine aradım şimdi "hp aynı sadece torkta iyileştirme var" dedi. "torku 190'dan 200'e çıkarıldı" dedi. yahu zaten 200 tork değil miydi bu araç ?
Teşekkür ederim.
Teşekkürler. Keşke fotoğraflarını şimdiden koyabilsem. Araç ay sonuna doğru, muhtemelen 23-24 şubat gibi gelmiş olacak. Aksilik olmazsa tabiki ekleyeceğim.
36.750'ye anlaştık. Ufak farklar dışında enjoy+elegance diyebiliriz aslında. Konfor paketin essentia'dan farkı, bana söylendiği kadarıyla, buraya aktarayım;
- Yeni eco5 motor (eco4 yerine). Hp ve tork az da olsa arttırılmış. Hp +5, tork +10 kadar.
- 8 Hava yastığı. (essentia'da daha az diye biliyorum, yanlışım varsa düzeltiniz.)
- 8 yönlü ayarlanabilir sürücü koltuğu
- Bel desteği ayarlı sürücü koltuğu
- Cd 40 radyo/cd/mp3 çalar + 7 premium hoparlör
- Deri kaplı direksiyon
- Direksiyondan kumanda sistemi
- Grafik bilgi ekranı
- Elektronik hız sabitleyici
- Elektrikli arka camlar (önde zaten mevcuttu)
- Işığa duyarlı otomatik kararan iç dikiz aynası
- Işığa duyarlı yanan farlar
- Işıklı makyaj aynası
- Dijital klima
- Kol dayama desteği
- Yol bilgisayarı
- Gövde rengi kapı kolları
- 16" alaşımlı alüminyum jantlar
- Park sensörü
- Sis farları
- Yağmur sensörü
bayi bana "hp5 tork 10 arttırıldı" demişti 2 hafta önce. bugün yine aradım şimdi "hp aynı sadece torkta iyileştirme var" dedi. "torku 190'dan 200'e çıkarıldı" dedi. yahu zaten 200 tork değil miydi bu araç ?
yeni astra motoru koymuslar veya yazilimli bilmiyorum..
lakin bizim arac 90 beygir 200 tork yeni astra 95 beygir 190 tork...