astra classic III alıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eyikar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bede sipariş ettim kısmet olursa asta h kasa cdti siyah hb arabam çarşamba günü elimd olacak torkunda ve bygirinde değişiklik yok aynı.arkadaşın söylediği yeni kasada beygir 95 torkta 10 daha artırılmı diye biliyorum inş yanlış biliyorumdur arkadaşın dediği gibidir.

bede sipariş ettim kısmet olursa asta h kasa cdti siyah hb arabam çarşamba günü elimd olacak torkunda ve bygirinde değişiklik yok aynı.arkadaşın söylediği yeni kasada beygir 95 torkta 10 daha artırılmı diye biliyorum inş yanlış biliyorumdur arkadaşın dediği gibidir.

bayi bana "hp5 tork 10 arttırıldı" demişti 2 hafta önce. bugün yine aradım şimdi "hp aynı sadece torkta iyileştirme var" dedi. "torku 190'dan 200'e çıkarıldı" dedi. yahu zaten 200 tork değil miydi bu araç ? :confused:

Son düzenleme:
bayi bana "hp5 tork 10 arttırıldı" demişti 2 hafta önce. bugün yine aradım şimdi "hp aynı sadece torkta iyileştirme var" dedi. "torku 190'dan 200'e çıkarıldı" dedi. yahu zaten 200 tork değil miydi bu araç ? :confused:
Torkta 200dü.

1.3 CDTI 90 HP 200 NM tork.

Yeni nEsil CDTI : 1.3 CDTI 95 HP 190 NM tork

bende bahsettiğiniz arabann aynısını aldm vam tavan yoktu ellerinde beyaz aldım araç daha gelmedi gelince fotolarını ekleyeceğim

8 hava yastığı değil 4 hava yastığı varmış
cd 40 mp3 değil cd 30'muş

albenisi kaldı mı şimdi ? :confused:

Teşekkür ederim.

Teşekkürler. Keşke fotoğraflarını şimdiden koyabilsem. Araç ay sonuna doğru, muhtemelen 23-24 şubat gibi gelmiş olacak. Aksilik olmazsa tabiki ekleyeceğim.

36.750'ye anlaştık. Ufak farklar dışında enjoy+elegance diyebiliriz aslında. Konfor paketin essentia'dan farkı, bana söylendiği kadarıyla, buraya aktarayım;

1. Yeni eco5 motor (eco4 yerine). Hp ve tork az da olsa arttırılmış. Hp +5, tork +10 kadar.
  2. 8 Hava yastığı. (essentia'da daha az diye biliyorum, yanlışım varsa düzeltiniz.)
  3. 8 yönlü ayarlanabilir sürücü koltuğu
  4. Bel desteği ayarlı sürücü koltuğu
  5. Cd 40 radyo/cd/mp3 çalar + 7 premium hoparlör
  6. Deri kaplı direksiyon
  7. Direksiyondan kumanda sistemi
  8. Grafik bilgi ekranı
  9. Elektronik hız sabitleyici
  10. Elektrikli arka camlar (önde zaten mevcuttu)
  11. Işığa duyarlı otomatik kararan iç dikiz aynası
  12. Işığa duyarlı yanan farlar
  13. Işıklı makyaj aynası
  14. Dijital klima
  15. Kol dayama desteği
  16. Yol bilgisayarı
  17. Gövde rengi kapı kolları
  18. 16" alaşımlı alüminyum jantlar
  19. Park sensörü
  20. Sis farları
  21. Yağmur sensörü

yukarıdaki donanımlar cosmo donanımı bence 36 vermezler cosmo 45 civarı.

yeni astra motoru koymuslar veya yazilimli bilmiyorum..:confused:
lakin bizim arac 90 beygir 200 tork yeni astra 95 beygir 190 tork...:confused:

yeni astra motoru koymuslar veya yazilimli bilmiyorum..:confused:
lakin bizim arac 90 beygir 200 tork yeni astra 95 beygir 190 tork...:confused:

astra classic III 190 tork'dan 200'e çıkarıldı dendi sonradan bana. zaten 200 tork idi araç ilginç yani.

ayrıca 4 hava yastığı varmış, kusura bakmasın ama çok trajikomik. bu devirde 4 hava yastığı.. şu an beklemeye aldım bir süre. şimdilik almayacağım.

Geri