astra classic III alıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eyikar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlı olsun. ELEGANCE paketin adı 111 Yıl olmuş.

inşallah pek fark görünmesede yeni nesil cdti motor vardır.beni aracım 24.2.2010 da gelecek inş.

1. Yeni eco5 motor (eco4 yerine). Hp ve tork az da olsa arttırılmış. Hp +5, tork +10 kadar.
  2. 8 Hava yastığı. (essentia'da daha az diye biliyorum, yanlışım varsa düzeltiniz.)
  3. 8 yönlü ayarlanabilir sürücü koltuğu
  4. Bel desteği ayarlı sürücü koltuğu
  5. Cd 40 radyo/cd/mp3 çalar + 7 premium hoparlör
  6. Deri kaplı direksiyon
  7. Direksiyondan kumanda sistemi
  8. Grafik bilgi ekranı
  9. Elektronik hız sabitleyici
  10. Elektrikli arka camlar (önde zaten mevcuttu)
  11. Işığa duyarlı otomatik kararan iç dikiz aynası
  12. Işığa duyarlı yanan farlar
  13. Işıklı makyaj aynası
  14. Dijital klima
  15. Kol dayama desteği
  16. Yol bilgisayarı
  17. Gövde rengi kapı kolları
  18. 16" alaşımlı alüminyum jantlar
  19. Park sensörü
  20. Sis farları
  21. Yağmur sensörü
Diye yazmışsınız ama " Konfor Paket " adı gibi sadece konfor içeriyor. Yani 4 adet hava yastığı essentia da olduğu gibi aynı, esp de yok. Ben Ankara da ikamet ediyorum ve hala bu araçlardan 1 tane dahi göremedim. Çünkü gelir gelmez satılıyor. Birde milletimiz fakir edebiyatı yapar. Buradaki bayiler dahil kimse bu araba hakkında net bilgiye sahip değil. Teknik özellikleri bulabileceğim biryer bilen varsa sevinirim...

1. Yeni eco5 motor (eco4 yerine). Hp ve tork az da olsa arttırılmış. Hp +5, tork +10 kadar.
  2. 8 Hava yastığı. (essentia'da daha az diye biliyorum, yanlışım varsa düzeltiniz.)
  3. 8 yönlü ayarlanabilir sürücü koltuğu
  4. Bel desteği ayarlı sürücü koltuğu
  5. Cd 40 radyo/cd/mp3 çalar + 7 premium hoparlör
  6. Deri kaplı direksiyon
  7. Direksiyondan kumanda sistemi
  8. Grafik bilgi ekranı
  9. Elektronik hız sabitleyici
  10. Elektrikli arka camlar (önde zaten mevcuttu)
  11. Işığa duyarlı otomatik kararan iç dikiz aynası
  12. Işığa duyarlı yanan farlar
  13. Işıklı makyaj aynası
  14. Dijital klima
  15. Kol dayama desteği
  16. Yol bilgisayarı
  17. Gövde rengi kapı kolları
  18. 16" alaşımlı alüminyum jantlar
  19. Park sensörü
  20. Sis farları
  21. Yağmur sensörü
Öncelikle şunu belirteyim hiçbir foruma bukadar uğraştırıcı şekilde kayıt olmadım. Devamı olarak konfor paketli yeni astra ( astra classic III ) gerçekten sadece adı gibi " konfor paket" li yani güvenlik yönünden essentia ya göre hiçbir artısı yok. Yani yukarıda arkadaşın yazdığı gibi 8 değil 4 hava yastığı mevcut. Esp yok ve beni en gıcık eden yönü stepnesi yarım boy :( Milletimiz fakir edebiyatı yapmasına rağmen Ankara da bu arabayı almak imkansız çünkü bayilere gelmeden satılıyor. Bayiler de bu yüzden bu araba hakkında tam bilgiye sahip değil malesef. Bu araçla ilgili teknik bilgilere ulaşabileceğim bir yer bilen varsa bana bildirmesini rica ediyorum. . .

enjoy serisinin elegance paketini koymuşlar. benim aracımda enjoy elegance fakat 8 hava yastığı mevcut değil

aracı aldım. resimlerini inşallah yakın zamanda koyacağım.

Geri