astra classic III alıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eyikar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bilgiler www.opel.com.tr den alınmıştır

Konfor Paketi.​
8 yönlü ayarlanabilir sürücü koltuğu
Bel desteği ayarlı sürücü koltuğu
Kol dayama desteği
Deri kaplı direksiyon
Direksiyondan kumanda sistemi
Elektronik iklim kontrollü klima
CD 30 radyo/CD/MP3 çalar – 7 adet hoparlör
AUX girişi (harici müzik cihazı bağlayabilme)
Grafik bilgi ekranı
Hız sabitleyici (Cruise Control)
Yağmur sensörü
Park sensörü
Işığa duyarlı otomatik kararan iç dikiz aynası
Işığa duyarlı otomatik yanan farlar
Işıklı makyaj aynası​
16 inç hafif alaşımlı alüminyum jantlar

Teknik Özellikler
http://www.opel.com.tr/site/local_image/techpdf/astra_classic_iii_tech.pdf

Broşür
http://static.opel.hu/downloads/tr/brochures/astra_classic_iii.pdf

bende aynı arabadan aldım dün.merak ettiğim bu araçta kullanılan motor önceki astralarda kullanılan cdti motordan dahamı farklı yoksa aynımı.

Dün kullanmaya başladım. Yaklaşık 600 km kullanmışım. yaklaşık 500 uzun yol, yaklaşık 100 de şehir içi ve köy, kasaba yolu. şimdilik 4,9lt/100km ortalama tutturdum. Daha da düşürebilir miyim acaba? Depo yarıya geldi kalan menzile 530 küsür km diyor. Nasıl sizce?

Dün kullanmaya başladım. Yaklaşık 600 km kullanmışım. yaklaşık 500 uzun yol, yaklaşık 100 de şehir içi ve köy, kasaba yolu. şimdilik 4,9lt/100km ortalama tutturdum. Daha da düşürebilir miyim acaba? Depo yarıya geldi kalan menzile 530 küsür km diyor. Nasıl sizce?

gayet iyi hayırlı olsun, Allah güle güle binmeyi nasip etsin. 10bin km'ye ulaştıktan sonra yakıt sarfiyatında biraz daha azalma olacaktır.

Bende 2008 yeni astra sedan vardı, dizel. Bir arkadaşım kaza yapınca elden çıkarmıştım. Bu classic III adı altında satılan astraları çok merak ediyorum. essentia'nın üstüne konfor paket opsiyonu dışında, kasasında ufak tefekte olsa değişiklik-makyaj var mı? bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. Bir de bol bol fotoğraf bekliyoruz, tekrar hayırlı olsun...

bende aynı arabadan aldım dün.merak ettiğim bu araçta kullanılan motor önceki astralarda kullanılan cdti motordan dahamı farklı yoksa aynımı.

Size de hayırlı olsun. Motorda herhangibir değişikik yok. Kalkışta biraz ağırdır. Sizden de bol bol fotoğraf bekliyoruz.

gayet iyi hayırlı olsun, Allah güle güle binmeyi nasip etsin. 10bin km'ye ulaştıktan sonra yakıt sarfiyatında biraz daha azalma olacaktır.

Bende 2008 yeni astra sedan vardı, dizel. Bir arkadaşım kaza yapınca elden çıkarmıştım. Bu classic III adı altında satılan astraları çok merak ediyorum. essentia'nın üstüne konfor paket opsiyonu dışında, kasasında ufak tefekte olsa değişiklik-makyaj var mı? bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. Bir de bol bol fotoğraf bekliyoruz, tekrar hayırlı olsun...

bildiğim kadarıyla ön ve arka farlarda koyulaştırma işlemi yapılmış.

torktada hp dede bi deişklik yok dmi

Yeni eco5 motor (eco4 yerine). Hp ve tork az da olsa arttırılmış. Hp +5, tork +10 kadar.

Geri