hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende aynı arabadan aldım dün.merak ettiğim bu araçta kullanılan motor önceki astralarda kullanılan cdti motordan dahamı farklı yoksa aynımı.
Dün kullanmaya başladım. Yaklaşık 600 km kullanmışım. yaklaşık 500 uzun yol, yaklaşık 100 de şehir içi ve köy, kasaba yolu. şimdilik 4,9lt/100km ortalama tutturdum. Daha da düşürebilir miyim acaba? Depo yarıya geldi kalan menzile 530 küsür km diyor. Nasıl sizce?
bende aynı arabadan aldım dün.merak ettiğim bu araçta kullanılan motor önceki astralarda kullanılan cdti motordan dahamı farklı yoksa aynımı.
gayet iyi hayırlı olsun, Allah güle güle binmeyi nasip etsin. 10bin km'ye ulaştıktan sonra yakıt sarfiyatında biraz daha azalma olacaktır.
Bende 2008 yeni astra sedan vardı, dizel. Bir arkadaşım kaza yapınca elden çıkarmıştım. Bu classic III adı altında satılan astraları çok merak ediyorum. essentia'nın üstüne konfor paket opsiyonu dışında, kasasında ufak tefekte olsa değişiklik-makyaj var mı? bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. Bir de bol bol fotoğraf bekliyoruz, tekrar hayırlı olsun...