Arkadaşlar, benim araçta son altı yedi çalıştırmamda bir sıkıntı türedi. Araba, tek nokta enjeksiyonlu ve klasik sistem lpg var. Ben, soğuklarda ilk marşı benzinle yapıyorum. Ne kadar soğuk olursa olsun ya da uzun süre çalışmamış olsun benzinde genelde gayet noırmal ve kolay çalışıyor. İlk 3-4dk her şey yolunda ancak daha sonra araba pislik gelmiş gibi tekliyor ve son birkaç çalıştırmada da bu teklemeden kurtulamıyarak stop ediyor. Bunu sadece ilk çalıştırmada ve benzinde yapıyor. Tüpte daha denemedim. İlk 3-4dk normal , sonra tekleme ve stop. Daha sonra yeniden çalıştırıyorum hatta beş dk bekliyorum yapacak mı diye yapmıyor.
Ayrıca hareket halinde de rölanti problemi yaşamaya başladım. Rölanti sabitken gayet normal. ancak hareket halindeyken, yavaşladık, boşa attık ya da debriyaja bastık, bu durumlarda ya çok düşüyor 1000in altına ya da 1000in üstünde takılı kalıyor.
Ayrıca hareket halinde de rölanti problemi yaşamaya başladım. Rölanti sabitken gayet normal. ancak hareket halindeyken, yavaşladık, boşa attık ya da debriyaja bastık, bu durumlarda ya çok düşüyor 1000in altına ya da 1000in üstünde takılı kalıyor.