Astra F Kullanıcıları Buraya

bi kere bi focusla rampa yukarı kapışmıştım.yaklaşık 1 boy fark attım.daha sonra pes etti.genelde kapışmam kimseyle ama gaza gelirsem de tüm limitleri zorlarım evelallah:D bu arada yeni kasa meganeyi yakalamak da pek zor olmuyor yani:rock
Tabi abi yani bende öle heh şunla kapışıyım dur şuna egzoz dumanı yutturayım diyen birisi diilim ama işte böle denk geldimide affetmek istemiyorum megane konusuna gelelim dedim ya abi OPEL farkı işte:D ve saihbi ciddi ciddi benle kalktı yani motor sesi ta benim kulağıma geliyodu heleki üçte artık gururuna yediremedi redline kadar vites atmadı ama nafile gerçekten bizim araçtaki 3.vites kadar güçlü bi vitesi olan bi araç görmedim sanki turbo varmışta o devreye giriyormuş gibi:D
:rock FOREVER F KASA:rock :D

beyler işte yeni bi konu size!lastik havalarını kaç vuruyorsunuz?ben 30 diyorum.sanırım bu değer bizim arabalar için normal.havalar az olunca yakıt da artıyor unutmayın!!:good:

arkaya ve öne 30 vur yeter.(arkaya 29 da olabilir)30 dan fazlası vuruntu yapar.çünkü bizim arabaların süspansiyonu sert zaten

arkadaşlar lastiklere n trojen gazı basıyorlarmış bayağı faydası var diyorlar lastiklleri koruyormuş daha az benzin tüketiyormuş

nasıl bi gazmış hocam bu.her lastikçide bulunmaz sanırım.ilk defa duyuyorum doğrusu.nerelerde bulabiliriz?

şanlıurfada bulamadım basan yer ama ankarada çoğu yerde basıyorlarmış arkadaşlarım bastırmış çok memnunlarmış tabi iyi bir arştırma yapmak lazım benimde fazla bir bilgim yok

Walla HAkan abi sen olmasan ben napardım bilmiyorum bu arada senin panter ne durumda keyfi yerindemi işte benim kasırganın kışlık sorunları diyelim:) onların dışında keyfi oldukça yerinde ;)
Hakan abi ya topu topu bu kadarmıyız ya wala ben daha çok katılım olur die düşünmüştüm şöle istersen sende bi geriye dön bi topice bak hep aynı f kasalar:( ya şu ciyasaycılar nerde yaww:D sonuça onlarda f kasa diilmi:)
panterimn maşallahı var, bi tek sürekli acıkıyor :D bu benzin fiyatlarıyla doyurması da pek bi zor oluyor :D:D:D
ciesaycıların kendi topici var ya ondan takılmıyolar sanırım buraya,

nasıl bi gazmış hocam bu.her lastikçide bulunmaz sanırım.ilk defa duyuyorum doğrusu.nerelerde bulabiliriz?
bütün lastikçilerde mevcut olması lasım,
normal havanın sıcaklığa göre değişimini ve lastik üzerindeki aşındırıcı etkisini ortadan kaldırmak için düşünülmüş birşey.

bir de performans konusuna bir geri dönüş yapayım;
pek çok marka ve modelle restleştim zamanında :D çoğunluk ağzının payını aldı,
hatta civic vtec sahibini bile arabasından soğuttum ;) yenildim ama ezilmedim :D:D

panterimn maşallahı var, bi tek sürekli acıkıyor :D bu benzin fiyatlarıyla doyurması da pek bi zor oluyor :D:D:D
ciesaycıların kendi topici var ya ondan takılmıyolar sanırım buraya,
Ya orası öle Hakan abi :( geçen yemedim içmedim 40 ytl biriktirdim dedim şu Kasırganın bi güzel karını doysun dedim işte dün yine ışık yandı :( napcaz bilmiom heralde hybridlere geçcez böle giderse geçen Sahibinden.com sitesinde dolaşıyordum civiclerin hybrid araçları piyasaya sürülmüş öle bişey alcaz heralde:D (42.000 ytl)22000 kmdeydi:) açıkcası değer:D

Geri