Astra F Kullanıcıları Buraya

arkadaşlar bendede 97 gls var 11yıllık araç ama çoğu sıfır arabaları cebinden çıkarır otoyolda 210 km görüyor artı köy öğrt. olduğumdan dolayı çok kötü yollara vuruyorum daha hiç sorun çıkarmadı

sohbetimize hoşgeldiniz hocam ben de sosyal bilgiler öğretmeniyim kayseride.98 gls var bende de.

hocam nasıl memnunmusun astradan valla ben çok memnunum köy öğrt olduğumdan dolayı hergün 90 km gidip geliyorum hemde taşlı yollardan daha hiç bir sorun çıkarmadı sizin şartlar nasıl

Hocam hoşgeldiniz aramıza sizin araç heralde GLS benim KAsırgayla aynı renk sedanmı yoksa :D Ayrıca abi bende aslen KAyseriliyim Ankaradan sonra Samsun sapağından otobana çıkıyoruz bizde çok rahat 210 gördük ve öle otoban biteseye kadar gittik hatta:D ayrıca hocam gerçekten çok sağlam araçlar iki senedir daha beni hiç üzmedi bi işte bayandan aldıydık işte bi debriyaj balatası bitmiş onu değiştirdik:D sonra canavar gibi hatta hantal diyenlere şu lafımda küpe olsun megane kafa kafaya kalkıyoruz hiç sorun yaşamadan;) hani renlar seri araç diyenler için:D

benimki hatcbaak gls bende alalı 1sene oldu hiçbir sorun çıkarmadı debriyaj seti ve triger kayışını değiştim oda 90000 deki araç için normal

Hocam Benim Araba 140 Binde.1 Yil Oldu Alali.biraz Sert Süspansiyonu Dişinda çok Memnunum.özellikle Motoruna Ve Devirlenmesine Hayranim.ben Okula Servisle Gittiğim Için Hep Güzel Yollarda Kullaniyorum.

Burak Bizim Arabalarin Megane Ii Lerden Ataklik Konusunda Fazlasi Var.çünkü Onlar Ağir Kasali.bizimki Kesinlikle Daha Atik Ve Manevra Kabiliyeti çok Iyi.

Burak Bizim Arabalarin Megane Ii Lerden Ataklik Konusunda Fazlasi Var.çünkü Onlar Ağir Kasali.bizimki Kesinlikle Daha Atik Ve Manevra Kabiliyeti çok Iyi.
:good: :good: :good:
Yanlız abi ben kastettiğim mag 2 ler(2005 model)pardon bunu yazmayı unuttum ayrıca corolla filan heleki hiç şansı yok kaç kez denenmiştir:D sadece klasmanda Kasırgayı zorlayan bi CİVİCler var eğer Kasırgayı almasaydık civic derdim:) Abi bu arada seni zorlayan araçlar oldumu:D

benimki hatcbaak gls bende alalı 1sene oldu hiçbir sorun çıkarmadı debriyaj seti ve triger kayışını değiştim oda 90000 deki araç için normal
Bu arada Kerim abi soyisimlerde aynıymış:D yeni farkettim walla abi bi sana 100.000de masraf çıkartır sonra yine 120.000e kadar sorunsuz binersin:) ayrıca hb daha sportif duruyo:) bizimki sedan olduğu için biraz daha oturaklı yani biraz daha ağır abi duruşu var:D

bi kere bi focusla rampa yukarı kapışmıştım.yaklaşık 1 boy fark attım.daha sonra pes etti.genelde kapışmam kimseyle ama gaza gelirsem de tüm limitleri zorlarım evelallah:D bu arada yeni kasa meganeyi yakalamak da pek zor olmuyor yani:rock

Geri