Astra F Kullanıcıları Buraya

Öle Hakan abi heralde bu araçta akraba olacak:( çünkü bizde bi şahin vardı 93 model 95te aldıydık 2005te sattıydık buda böle bişey olcak heralde:D bide hakan abi sana bişey sorcam ya şimdi arabayı çalıştırasıya kadar yanıyosa motor arıza lambası sorun yok dimi yağ değişimi ile ilgili yanıyo öle dimi çünkü bi arkadaşta o zaman aracında arıza var dedide kafam iice karıştı:(
arıza lambası çalıştırmadan önce yanar
yağ değişimi gelince yanmaz, o hesabı ezberden yapıyoruz ;)
yolda giderken yanarsa sorun var demektir
ama bende şimdiye kadar 3-4 defa yanıp 1-2dk kalıp söndüğü oldu, akabinde de bi sorun olmadı
ama çalıştırana kadar bi nevi ampullerin kontrolü gibi bi sistem, kontağı ilk açınca ampullerde elektrik olduğunu ve yolda problem olursa yanacağını göstermek için hepsi yanıyo

arıza lambası çalıştırmadan önce yanar
yağ değişimi gelince yanmaz, o hesabı ezberden yapıyoruz ;)
yolda giderken yanarsa sorun var demektir
ama bende şimdiye kadar 3-4 defa yanıp 1-2dk kalıp söndüğü oldu, akabinde de bi sorun olmadı
ama çalıştırana kadar bi nevi ampullerin kontrolü gibi bi sistem, kontağı ilk açınca ampullerde elektrik olduğunu ve yolda problem olursa yanacağını göstermek için hepsi yanıyo
Walla HAkan abi sen olmasan ben napardım bilmiyorum bu arada senin panter ne durumda keyfi yerindemi işte benim kasırganın kışlık sorunları diyelim:) onların dışında keyfi oldukça yerinde ;)
Hakan abi ya topu topu bu kadarmıyız ya wala ben daha çok katılım olur die düşünmüştüm şöle istersen sende bi geriye dön bi topice bak hep aynı f kasalar:( ya şu ciyasaycılar nerde yaww:D sonuça onlarda f kasa diilmi:)

motor arıza lambası eğer ciddi bi sorun yoksa EGR valfinin kurum yapması nedeniyle de yanar arkadaşlar.aklınızda bulunsun

Egr Valfi 90-100 üstü Hizlarda Arabanin Yakit Düzeyini Ayarlayan Bir çeşit Yakit Yönetim Aparati.emme Manifoltu Civarinda Bulunduğu Için Belli Bir Km Den Sonra Kirlenir Ve Lambayi Yakar.bir Kisim Opellerde Lamba Bu Nedenle Yaniyor.bende De Vardi.yazin Arabami Rektefe Yaptirirken Onu Da Temizlediler Lamba Söndü.

Egr Valfi 90-100 üstü Hizlarda Arabanin Yakit Düzeyini Ayarlayan Bir çeşit Yakit Yönetim Aparati.emme Manifoltu Civarinda Bulunduğu Için Belli Bir Km Den Sonra Kirlenir Ve Lambayi Yakar.bir Kisim Opellerde Lamba Bu Nedenle Yaniyor.bende De Vardi.yazin Arabami Rektefe Yaptirirken Onu Da Temizlediler Lamba Söndü.
servste mi temizlettin?reflekte nedir?temizleme ücreti ne kadar verdin.artık yanmıyormu?

arabamda hafif yağ yakma vardı.motorun üst kısmını söküp sekmanları değiştirdiler.bu arada egr yi de temizlediler.ben samsunda yaptırdım özel serviste.yalnız egr yi temizletmek için motorun silindir kapağının yani üst bölümünün sökülmesi gerekir.yani motorda bi sorun yoksa hiç söktürme egr için.değmez yani.eğer lamba bu yüzden yanıyosa önemli değil.ama başka bi neden varsa o ayrı tabi.

arabamda hafif yağ yakma vardı.motorun üst kısmını söküp sekmanları değiştirdiler.bu arada egr yi de temizlediler.ben samsunda yaptırdım özel serviste.yalnız egr yi temizletmek için motorun silindir kapağının yani üst bölümünün sökülmesi gerekir.yani motorda bi sorun yoksa hiç söktürme egr için.değmez yani.eğer lamba bu yüzden yanıyosa önemli değil.ama başka bi neden varsa o ayrı tabi.

bende lambayı takmıyorum kafama.ama aracın yakıtı çok fazla.ama yakıt çok fazla carbon clear yaptırsam geçer mi?yakıta etkisi var mı carbon clearın?

tabiki etkisi olur yakıtı azaltır motorun sesi azalır ve çekişi artar.sonuçta bu işlem sonucu motorun içindeki kurum temizlenmiş oluyor.ama kaça yaptıkları konusunda bilgim yok.

Geri