Astra F Kullanıcıları Buraya

bir de performans konusuna bir geri dönüş yapayım;
pek çok marka ve modelle restleştim zamanında :D çoğunluk ağzının payını aldı,
hatta civic vtec sahibini bile arabasından soğuttum ;) yenildim ama ezilmedim :D:D
Walla öle ya dediğim gibi Hakan abi meganelının aracı hönk hönk bağırıyo daha halen egzoz dumanı yutuyo:kop: İşte OPEL farkı
civiclere gelelim bi kere deneme fırsatı oldu ama karışık olduğu için arkadaşada hak veriyom ama bükemediği bileği öpmesi lazım onu yapmadı(ama vtec diildi:( ) vtecleri ciesaycılara havale ediyoruz geri kalanları kendimiz hallediyoruz:kop: şaka maka Hakan abi iice fanatiği olduk çıktık bu gidişle birisi çıkıp havamızı söndürmesinde :( walla geçen bi araçtan felaket egzoz dumanı yedim çaktırma tamamen rezillik :o o yüzden iddalıda olmayalım ama araçlarıda övmek lazım çünkü bazı insanlar bu araçları çok farklı biliyo;) sonra topuklayıp gittimmide Kasırgaya böle bakakalıyo :eek:

Ya orası öle Hakan abi :( geçen yemedim içmedim 40 ytl biriktirdim dedim şu Kasırganın bi güzel karını doysun dedim işte dün yine ışık yandı :( napcaz bilmiom heralde hybridlere geçcez böle giderse geçen Sahibinden.com sitesinde dolaşıyordum civiclerin hybrid araçları piyasaya sürülmüş öle bişey alcaz heralde:D (42.000 ytl)22000 kmdeydi:) açıkcası değer:D

hibrid de nasıl bincez elektrikli elektrikli be burak,
motor sesi egsoz dumanı olmadan tadı çıkmaz ki, hergün yerine haftada 1 binip idare edioz işte :D

Walla öle ya dediğim gibi Hakan abi meganelının aracı hönk hönk bağırıyo daha halen egzoz dumanı yutuyo:kop: İşte OPEL farkı
civiclere gelelim bi kere deneme fırsatı oldu ama karışık olduğu için arkadaşada hak veriyom ama bükemediği bileği öpmesi lazım onu yapmadı(ama vtec diildi:( ) vtecleri ciesaycılara havale ediyoruz geri kalanları kendimiz hallediyoruz:kop: şaka maka Hakan abi iice fanatiği olduk çıktık bu gidişle birisi çıkıp havamızı söndürmesinde :( walla geçen bi araçtan felaket egzoz dumanı yedim çaktırma tamamen rezillik :o o yüzden iddalıda olmayalım ama araçlarıda övmek lazım çünkü bazı insanlar bu araçları çok farklı biliyo;) sonra topuklayıp gittimmide Kasırgaya böle bakakalıyo :eek:
kasa eski diye insanlar tıkanıp kalcak zannediyo ama sellektörü enseye yiyince bi şaşırıyolar sonra ;)
tabi her aracı yerim demicez ama terbiyesizlik edene de hak ettiğini vercez ;);)
bi de biz bazen şöle deriz
accık da bilcen :D ne arabalarla astra dumanı yutanlar oldu bi görsen ;)

1-)Walla hybrid konusunda çok haklısın şimdi bal şöle bi düşündüm ne redline var homurtusu var dünyada benzin bitincenapcam benya:( acaba benzin yerine %100 biobenzin olarak devam ederlermiki en azından öle bi seçenek olsun bari yoksa hapı yuttuk:(
2-)Orası öle Hakan abi eskikasa die çok küçümseniyorum ama işte basıp hava atmakta istemediğim için öle bi kötü yanı oluyo:D ama yanımda şöle egzoz dumanı solumak isteyenlerede itinaylada solutturuyoruz o yüzden aracıma aşığım denilebilir bu gidişle heralde babamla aramıza giren kara kedi olacak:kop: tabi yine işin şakası bu ama gerçekten gün gelecek bu aracıda satıcaz şuan o psikolojiyle yazıyorum ve gerçekten içime bi hüzün bastı ne yalan söleyim:( senin panterle ne kadar bi birliktelik düşünüyosun yani satma planın varmı Hakan abi yoksa ömür boyuncamı;) çünkü motoru nede olsa bi rektefiyeden geçirdin bi daha kolay kolay sorun olmaz heralde:D doya doya binmek nasip etsin inşallah banada kasırgayla nasip eder:)

valla ben genelde üfleyerek basıyorum gaza arkadaşlar.kalkışlarda da fazla sündürmemek gerekiyor(eğer kapışma anında değilseniz)İnanın yakıtta çok farkediyor.malum benzin altın suyu mübarek:D

valla ben genelde üfleyerek basıyorum gaza arkadaşlar.kalkışlarda da fazla sündürmemek gerekiyor(eğer kapışma anında değilseniz)İnanın yakıtta çok farkediyor.malum benzin altın suyu mübarek:D
Dediğin konuda çok haklısın abi hatta bende öleyim bazen kanım bile donuyo ama gayette noraml bahsi geçen madde litresi 3 lira olmuş bişeyden bahsediyoruz:D

arkadaşlar bu arada bir depo benzinle kaç km gidiyorsunuz ben ortalama 500-550 km gidiyorum sizce bu normalmi bu arada urfada 1.7 ytl ye benzin satılıyor tabi suriyeden geliyor adamlar 0 corollaya bile bu benzini koyuyor sizce arabaya ne gibi zararı olur

bence kesinlikle koyma hocam.bizim arabaların parçaları pahalı.(özellikle de motor parçaları)mutlaka zararı olur diye düşünüyorum.çünkü nasıl işlendiği meçhul.

şimdiye kadar hiç düşünmedim hocam fakat 0 arabalarda bile kullanıyorlar ve hiç şikayetleri yok duyduğumuza göre benzin istasyonları bile bu benzinlerden katıyorlarmış depoya, benzin fiyatlarının bu kadar pahalı olduğu bir ülkede insan azda düşünmüyor değil

Geri