Astra F Kullanıcıları Buraya

slm bigo 77 hoşgeldin.:pon: anten mevzuunda sana tavsiyem otomatik almamandır.artistik ve güzel oluyor ama buzlu havalarda eğer anten buz tutmuşsa radyoyu açtığın an dişlileri sıyırabiliyor.benim başıma geldiği için söylüyorum.bence normal anten al.istediğin zaman çıkar.

teşekkür ederim arkadaşlar,,arabayı alalı 1.5 ay olduğu için yeni yeni alışıyorum,forumda amma az f kasası olan warmış yaw:)

teşekkür ederim arkadaşlar,,arabayı alalı 1.5 ay olduğu için yeni yeni alışıyorum,forumda amma az f kasası olan warmış yaw:)
opeller içerisinde gerek ataklık gerek manevra kabiliyeti gerek kasa sağlamlığı olarak f kasanın ayrı bi yeri var.opeli bilenler bunu söylüyor.:rock

slm bigo77 bende senin durumundayım elimde bir tane orj motor var ona gm bir çubuk alsam diyorum.ben daha önce manuel taktırdım.15ytl ye çok çabuk yamuluyor onlar.bu gm orj. 45 lira çubuğu ama çok kalın

opeller içerisinde gerek ataklık gerek manevra kabiliyeti gerek kasa sağlamlığı olarak f kasanın ayrı bi yeri var.opeli bilenler bunu söylüyor.:rock
sadece binenler diyil abi servisteki ustalarda öle diyo abi aracına ii bak böle araçlar bulmak gerçekten bulmak çok zor diyolar tam istediğim gibi hem sağlamlık hemde performans ikisinide barındaran bi araç o yüzden astra f kasa:rock

sadece binenler diyil abi servisteki ustalarda öle diyo abi aracına ii bak böle araçlar bulmak gerçekten bulmak çok zor diyolar tam istediğim gibi hem sağlamlık hemde performans ikisinide barındaran bi araç o yüzden astra f kasa:rock
bu arada burak arabayı çalıştırırken airbag ışığını değil de benzin ışığının sönmesini bekle.çünkü depodan benzinin tam geldiği oradan anlaşılır.depoda çok az benzin kaldığında o ışık sönmez.ama diğer zamanlarda kontağı çevirdikten 3-4 sn sonra ışık söner ve basarsın marşa.ok?:rock

bu arada burak arabayı çalıştırırken airbag ışığını değil de benzin ışığının sönmesini bekle.çünkü depodan benzinin tam geldiği oradan anlaşılır.depoda çok az benzin kaldığında o ışık sönmez.ama diğer zamanlarda kontağı çevirdikten 3-4 sn sonra ışık söner ve basarsın marşa.ok?:rock
:good: :good:
arkadaş haklı burak
mesela bende airbag yok airbag ışığı da yok :D benzin lambasını bekliyoruz,
çok az olması şart değil ışık yanmaya yaklaştığında sönmez oluyo meret, pompanın hazırlığı için kısa bi süre gerekiyor o sebepden bi süre bekletiyor bizi
airbag ise kısa bi kontrol yapıyor diye düşünüyorum,sensörler vs. çalışıp çalışmadığına bakıyor

diğer yorumlar için de diyorum ki
astra f rules :D:D:D

Walla dediğiniz gibidir ama airbag olanlar öle yapsın işi garantiye alsın bu bilgiyi direksiyon hocam verdiydi;) hem ben o sırada hangi cdyi dinliceme karar veriyorum çalıştıktan sonrada hangi parçaya karar veriyorum:D tabi bu sıradsa maksat vakit geçirmek:) o yüzden pekte airbaga bakmıyorum açıkcası işim bittikten sonra çalıştırıyorum sonrada araba çalıştımı sevdiğim parçayı bulmaya çalışıyorum derken zaten araba şöle biraz üstündeki buzu kırdımı basıp gidiyom zaten :D ama hakan abi işte oda doğru çünkü mantıken benzini alıgıladığını gösterir :good:

Byler şimdi bi yeni konu daha açmak istiyorum acaba bizim motorların ömrü ne kadar :( bi kaç sitede okudum diyorlarki 200.000de motoru iner ecotechlerin hele biriside 100.000 sekmanlarını değiştiriyorlar araçların demiş :mad: eğer üye olabilseydim siteye ona bir bir anlatacaktım ama öle bişeyki üye olma yeri var olammıyorsunuz niye bazı inasanlar böle cephe alma pozisyonuna geçtilerse bende onu anlayamıyorum işte :( onadan sonra araba almak isteyenlerede engel oluyorlar:D neyse fciler buda yeni sorum olacak;)

Byler şimdi bi yeni konu daha açmak istiyorum acaba bizim motorların ömrü ne kadar :( bi kaç sitede okudum diyorlarki 200.000de motoru iner ecotechlerin hele biriside 100.000 sekmanlarını değiştiriyorlar araçların demiş :mad: eğer üye olabilseydim siteye ona bir bir anlatacaktım ama öle bişeyki üye olma yeri var olammıyorsunuz niye bazı inasanlar böle cephe alma pozisyonuna geçtilerse bende onu anlayamıyorum işte :( onadan sonra araba almak isteyenlerede engel oluyorlar:D neyse fciler buda yeni sorum olacak;)
opeliniz kaç km de diye bi konu vardı burda orayı bulursan bi bak derim ;)
ben 150000 de motor yaptırdım, bahsettiğim kötü bakımlar,uyduruk yağlar vs. olmasa bi 150 daha rahat giderdi :D
motor neyse de örnek olarak baskı balatam - ön takımlar orjinal üstündekiler, 12 yıllık araç 151000 i devirdi, daha ne sağlamlık arar ki insan

Geri