döküntü bi sesten ziyada teneke sesi gibi bir ses geliyor. vectra a larda bu yoksizinde ozellikle on kapılardan kapanınca doküntü bi ses geliyormu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
döküntü bi sesten ziyada teneke sesi gibi bir ses geliyor. vectra a larda bu yoksizinde ozellikle on kapılardan kapanınca doküntü bi ses geliyormu?
Fiyat pahalı geldi bana da hemşombridgestone de düşünebilirsin daha ucuz olabilir ve çok da konforludur.ama ölçü olarak 195 55 15 tak.60 15 de olabilir daha darbe emici olur.benimki 60 15 mesela çok da memnunum.araba yükseldi biraz altı hiç değmiyorama fabrikasyon olarak 195 55 15 geçiyor :good:beyler babam lastik için fiyat almış michelin bayisinden
195/55 r15 tanesi 170 ytl
185/55 r15 tanesi 140 ytl
bu fiyatlar çok pahalı diilmi sizce
Fiyat pahalı geldi bana da hemşombridgestone de düşünebilirsin daha ucuz olabilir ve çok da konforludur.ama ölçü olarak 195 55 15 tak.60 15 de olabilir daha darbe emici olur.benimki 60 15 mesela çok da memnunum.araba yükseldi biraz altı hiç değmiyorama fabrikasyon olarak 195 55 15 geçiyor :good:
Önder abi hayırlı olsunherkeze gunaydın hayırlı gunler efsanelerle mutlu gunler soran arkadaş canse 89 du galıba.amfı ıle basıda dun aldım onlarda çok uygun fıyata 240/12 evkur mağazalarından dusunen varsa fıyat gayet ıyı.tavsıye ederim.
herkeze gunaydın hayırlı gunler efsanelerle mutlu gunler soran arkadaş canse 89 du galıba.amfı ıle basıda dun aldım onlarda çok uygun fıyata 240/12 evkur mağazalarından dusunen varsa fıyat gayet ıyı.tavsıye ederim.
Eğer egzostdan ilk çalıştırdığında geliyorsa koku bu normal.ısınmamış motor çiğ atar zaten:good:ama hiç yanmamış benzinin kokusu ise depoda bir kaçak olabilir kontrol ettirmek lazım.önemli bir sorun değildir merak etme:good:Arkadaşlar benzin kokusu neye işarettir?Sakat bir durum olmasın,bir arkadaşım sanırım çiğ benzin falan dedii bu dogruysa kötü bişeymi yoksa normalmi?Yani bir sorunun başlangıç evresi olabilirmi..?