Eğer egzostdan ilk çalıştırdığında geliyorsa koku bu normal.ısınmamış motor çiğ atar zaten:good:ama hiç yanmamış benzinin kokusu ise depoda bir kaçak olabilir kontrol ettirmek lazım.önemli bir sorun değildir merak etme:good:
İlker yüregime su serptinn saol...Yanmamış benzin kokusu değil onu biliyorum kesinlikle..Ama su sıralar başka bir şeye takık kafam...Bugun motor yağına baktımm..Önceki ölçümlerimden az seviyede cıktı ama hala ortadaki boğumda..Belkide duydugum koku bunla alakalıdır...Birde şu var;dogru bir ölçüm yapıp yapmadığımı biilmiyorum yani ölçüm motor çalışırkenmi yapılır yoksa calışmadanmı yapılır.Birde motoru stop eder etmez bakılırmı,motor yağının çökmesimi beklenir ve ne kadar süre beklenir? En son yag takviyesi yapalı 500 km olmadıı..Birde yag yakıyorsa motor bu neye işaret,yani kesin rektefemi gerekir?Başka bir sorun yag yakmasına sebep olabilrmi?
Kusura bakmayın biliyorum çok soru sordum ama gerçekten fena halde takık kafama..
Önder o zaman sen değildin kesi olarak..çünkü plaka 34 tü aracın..Ama seninkinin renginde, jantlarıda seninkine benziyordu..Hatta sensindir diye yol verdim yanıma gelsin diye...Olsun astra kardeşimiz oda....