Astra F Kullanıcıları Buraya

arkadaşlar aracınıza hiç pasta cila attırdınız mı?kışa ve yaza girerken ya da en az yılda bir kez yaptırmak gerekiyor boyanın sağlığı için.ama bilinçli birinin yapması şart.aksi takdirde boyaya zarar verebilir.ama ben yazın yaptırdım sanki sıfır almış gibi oldu.baktıkça bakasın geliyor valla:) heyecan verici mutlaka deneyin:rock elinizi kabortaya sürdüğünüzde yağ gibi kayıyor.

geçen yaz servise yaptırdım gerçekten araba yeni gibi oluyor yalnız boyayı incelttiği söyleniyor

arkadaşlar aracınıza hiç pasta cila attırdınız mı?kışa ve yaza girerken ya da en az yılda bir kez yaptırmak gerekiyor boyanın sağlığı için.ama bilinçli birinin yapması şart.aksi takdirde boyaya zarar verebilir.ama ben yazın yaptırdım sanki sıfır almış gibi oldu.baktıkça bakasın geliyor valla:) heyecan verici mutlaka deneyin:rock elinizi kabortaya sürdüğünüzde yağ gibi kayıyor.
Heralde abi yeni konumuz bu ve ii bi konuyada deyinmişsin yazın babamla beraber KAsrıgayada cila atmıştık hatta imzadaki resim cilayı atıp garajın önünde çekmiştim harika oluyo;) amma velakin kaportada lekeler var onuda pastayla halletmek gerekiyo eğer kalitesiz pastalar direk boyayı inceltiyormuş sitede konusu oldu sonax duyduğum kadarıyla inceltmiyormuş:) ne kadar bilginiz varmı:confused:

Pastanin En önemli özelliği Ufak Tefek çizikleri Yok Etmesi.bunu Da Milimetrik Oranda Boyayi Kaziyarak Yapiyo Zaten.yani Boya Ile çizik Ayni Seviyeye Geldiği Için çizik Kayboluyor.sonax Bildiğim Kadariyla Kaliteli Bi Marka.ama Pek Fazla Bilgim Yok Bu Konuda.kullananlara Sormak Lazim.ama Pastayi çok Bastirarak Ve Gereğinden çok Tekrarladiğiniz Zaman Gerçekten Inceltebileceği Mantikli Geliyor.

Beyler Yeni Aklima Geldi.lütfen Yardim..bizim Arabalarin Içerideki Yani Aynanin üstündeki Işik şoför Kapisini Açmadan Yanmiyor Mu?yahu Deli Olacam.illaki Kapiyi Mi Açmamiz Gerek Içeriyi Aydinlatmak Için.gece Giderken Bişe Lazim Oluyor.karanlik.işiği Açma Yeri Yok:mad:

Walla Kerim abi doğru duymuşsun yanlız kaliteli pastalar balmumundan yapılyormuş özelliği boyayı inceltmiyormuş:good:
Peki serviste ne kadara yaptılar:confused:

şanlıurfa gapelde 90 ytl ye yaptırdım çokda güzel oldu yalnız sonax ın ürünlerini tavsiye etmiyorum ank pratikerden çizik giderici pasta aldım hiç bir işe yaramadı

Beyler Yeni Aklima Geldi.lütfen Yardim..bizim Arabalarin Içerideki Yani Aynanin üstündeki Işik şoför Kapisini Açmadan Yanmiyor Mu?yahu Deli Olacam.illaki Kapiyi Mi Açmamiz Gerek Içeriyi Aydinlatmak Için.gece Giderken Bişe Lazim Oluyor.karanlik.işiği Açma Yeri Yok:mad:

bende 2 ayda zor bulmuştum:)

şanlıurfa gapelde 90 ytl ye yaptırdım çokda güzel oldu yalnız sonax ın ürünlerini tavsiye etmiyorum ank pratikerden çizik giderici pasta aldım hiç bir işe yaramadı
Teşekkürler Kerim abi peki servistekilere sordunmu yaptıkları boya inceltiyormuymuş veya ne marka kullandılar onu biliyormusun peki sormamın sebebi çünkü böle yüzeysel çizikler filan var onları kapatmak için yazı bekliyorum tabi bu arada boş durmayıp hangi pasta iyiyse onla yapıyım die öle oluyo ya biz her yaz cilalarızda harika oluyo hatta imzadaki resim cila yaptıktan sonra çektim araba ışık görmesin o derece oluyo:)

Geri