Astra F Kullanıcıları Buraya

Benim astra 97 model görenler sürekli abi bu kaç model? satarsan haber ver demekten kendini alamıyorlar 11 yaşında bir araba ama hala zevk veriyor insana eğer bu arabanın 0km sı olsun aynı özelliklerle hıc dusunmeden yine alırım bu zamana kadar ciddi bir sorun yasamadım en son sarj dinamosu değişti zaten 98binde kmsi motor konusuna gelincede kullanıma bağlı biraz kimisi sekmanları 100binde degisir kullanım şekline göre bu normaldir belki...

opeliniz kaç km de diye bi konu vardı burda orayı bulursan bi bak derim ;)
ben 150000 de motor yaptırdım, bahsettiğim kötü bakımlar,uyduruk yağlar vs. olmasa bi 150 daha rahat giderdi :D
motor neyse de örnek olarak baskı balatam - ön takımlar orjinal üstündekiler, 12 yıllık araç 151000 i devirdi, daha ne sağlamlık arar ki insan
Hakan abi o topici biliyorum ama topu topu bi kaç fkasa vardı ama vectra A kasalar felaketmiş ya 400.000 nedemek Hakan abi walla süper işte ama millet yok ecotech motor yakan gitmeyen sürekli arıza çıkartan motor olarak anlatılıyo oda benim moralimi bozuyo tabiki:( bu kadar sağlam araçlara nie böle çamur atılıyo anlamıyorum acaba bizim gözümüzmü kör oldu nedir heh Hakan abi:D
Ayrıca Hakan abi 400.000 km deviren astra vardı youtubeda 400.000 km yazınca belki çıkması lazım oda kapak olsun dandik diyenlere

Benim astra 97 model görenler sürekli abi bu kaç model? satarsan haber ver demekten kendini alamıyorlar 11 yaşında bir araba ama hala zevk veriyor insana eğer bu arabanın 0km sı olsun aynı özelliklerle hıc dusunmeden yine alırım bu zamana kadar ciddi bir sorun yasamadım en son sarj dinamosu değişti zaten 98binde kmsi motor konusuna gelincede kullanıma bağlı biraz kimisi sekmanları 100binde degisir kullanım şekline göre bu normaldir belki...
Abi öle ya yani iice hastası oldum okul bittikten sonra kesin denilecek kadar sfi gsilere takmış durumdayım;) ayrıce bizim arabaya gelelim bizimkide 10 yaşında olmasına rağmen tabiki tavsiye etmem ama aracı görmek için ufak bi rolling düzenledik veri sonuçlar;
1. vites 60 km(devir kesici girdi)
2.vites 100 km(takriben 105 gelirdi kıyamadım 3e geçtim)
3.vites 140 km
yani 10 yaşındaki araçla bunları yapabiliyorum ve bunu yaparken yakıt göstergesi çeyreğin üstündeydi okadar basmama rağmen çeyrek çizgisine geldi işte fark ortada o siteye üye olabilseydim bunları yazacaktım ama işte üye olmamı istemediler heralde:D

Hakan abi o topici biliyorum ama topu topu bi kaç fkasa vardı ama vectra A kasalar felaketmiş ya 400.000 nedemek Hakan abi walla süper işte ama millet yok ecotech motor yakan gitmeyen sürekli arıza çıkartan motor olarak anlatılıyo oda benim moralimi bozuyo tabiki:( bu kadar sağlam araçlara nie böle çamur atılıyo anlamıyorum acaba bizim gözümüzmü kör oldu nedir heh Hakan abi:D
Ayrıca Hakan abi 400.000 km deviren astra vardı youtubeda 400.000 km yazınca belki çıkması lazım oda kapak olsun dandik diyenlere
:D aynen öle
ben de özel serviste 370000 devirmiş omega B gördüm,
motor açılmamış henüz ;)
çok da yakmıyo ya, biçok dengine göre az bile yakıyo, basınca da gidiyo
niye öyle şeyler uyduruyolar anlamam,
kıskananlar çatlasın diyorum bu konuda ;);)

Abi öle ya yani iice hastası oldum okul bittikten sonra kesin denilecek kadar sfi gsilere takmış durumdayım;) ayrıce bizim arabaya gelelim bizimkide 10 yaşında olmasına rağmen tabiki tavsiye etmem ama aracı görmek için ufak bi rolling düzenledik veri sonuçlar;
1. vites 60 km(devir kesici girdi)
2.vites 100 km(takriben 105 gelirdi kıyamadım 3e geçtim)
3.vites 140 km
yani 10 yaşındaki araçla bunları yapabiliyorum ve bunu yaparken yakıt göstergesi çeyreğin üstündeydi okadar basmama rağmen çeyrek çizgisine geldi işte fark ortada o siteye üye olabilseydim bunları yazacaktım ama işte üye olmamı istemediler heralde:D
2.vites 100 mü??? :eek: :eek:
aman burakcım, arabayı daha uzun süre kullanma hedefin varsa bu kadar sıkıştırma
3.vites 140 ok ama ;) yapmadığımız şey değil :D
benzin ibresine de çok aldanma dikkat ettiysen bazı aralıklarda daha uzun kalır sonra birden dann diye düşer ;);)

2.vites 100 mü??? :eek: :eek:
aman burakcım, arabayı daha uzun süre kullanma hedefin varsa bu kadar sıkıştırma
3.vites 140 ok ama ;) yapmadığımız şey değil :D
benzin ibresine de çok aldanma dikkat ettiysen bazı aralıklarda daha uzun kalır sonra birden dann diye düşer ;);)
Walla öle Hakan abi 100 geldiğinde redline bile girmedi araç redline girdimi atıyordum kırmızıya girer girmez attım haklısın sıkıştırmak hiç ii bişey diil ama şöle bi neler yapıyo göstermek istedim;)
Ayrıce bezin ibresi dediğin gibi düşmez düşmez bi yere drup bişey alıp kontağı çevirdimmi küt die düşüveriyo:( ama inan düşmedi Hakan abi daha halen çeyrekte:D dediğim gibi aracın ne yapabileceğini gösterdim sadece yoksa 60la giden bir gencim onda sorun yok Hakan abi :good:

Byler şimdi bi yeni konu daha açmak istiyorum acaba bizim motorların ömrü ne kadar :( bi kaç sitede okudum diyorlarki 200.000de motoru iner ecotechlerin hele biriside 100.000 sekmanlarını değiştiriyorlar araçların demiş :mad: eğer üye olabilseydim siteye ona bir bir anlatacaktım ama öle bişeyki üye olma yeri var olammıyorsunuz niye bazı inasanlar böle cephe alma pozisyonuna geçtilerse bende onu anlayamıyorum işte :( onadan sonra araba almak isteyenlerede engel oluyorlar:D neyse fciler buda yeni sorum olacak;)
arkadaşlar opelin motoruna hararet yaptırmadıysanız ve yağsız kalmazsa ve de akıllı uslu kullanılırsa 200-250 rahat gider.kardeşim bu tofaş mı yoksa anadol mu:D canavar gibi motor var.unutmayın ki her motorun düşmanı yağsızlık,susuzluk,soğukta fazla gaz vermek,ve aşırı devirli ya da aşırı baygın(devirsiz)sürmektir.yolunuz açık olsun:good:

soğukta gaz vermekten kastım motor henüz ısınmadan gaza yüklenmektir.yoksa motor ısındıktan sonra isterse dışarıdaki soğuk -50 olsun farketmez.

arkadaşlar opelin motoruna hararet yaptırmadıysanız ve yağsız kalmazsa ve de akıllı uslu kullanılırsa 200-250 rahat gider.kardeşim bu tofaş mı yoksa anadol mu:D canavar gibi motor var.unutmayın ki her motorun düşmanı yağsızlık,susuzluk,soğukta fazla gaz vermek,ve aşırı devirli ya da aşırı baygın(devirsiz)sürmektir.yolunuz açık olsun:good:
:good: :good:
en doğru açıklama olmuş
benim hedef 400 bin :D

:good: :good:
en doğru açıklama olmuş
benim hedef 400 bin :D
Benim dediğim videoyuyu izledinmi Hakan abi adam gayet sakin biçimde 400.000deviriyo bencede fazla lafada gerek yok acaba burdaki konuyu kopyala yapıştırmı yapsak napsak veya linkini atalımda görsünler bahsettikleri aracı:) evet sıradaki konu ne acaba sabırsızlıkla bekliyorum:D

Geri