Astra F Kullanıcıları Buraya

Teşekkürler Kerim abi peki servistekilere sordunmu yaptıkları boya inceltiyormuymuş veya ne marka kullandılar onu biliyormusun peki sormamın sebebi çünkü böle yüzeysel çizikler filan var onları kapatmak için yazı bekliyorum tabi bu arada boş durmayıp hangi pasta iyiyse onla yapıyım die öle oluyo ya biz her yaz cilalarızda harika oluyo hatta imzadaki resim cila yaptıktan sonra çektim araba ışık görmesin o derece oluyo:)

markasını bilmiyorum ama boyayı incelttiği aşikar çünkü geçen ay bir daha yaptırmak istedim servis bu işlemi sık yaptırmamam gerektiğini ve boyayı incelttiğini söyledi yüzeysel çizikler içinde yapılacak hiç bir şey yokmuş sadece rütuşla düzelirmiş ufak bir çiziğe deneme yaptık eskisinden daha kötü oluyor

markasını bilmiyorum ama boyayı incelttiği aşikar çünkü geçen ay bir daha yaptırmak istedim servis bu işlemi sık yaptırmamam gerektiğini ve boyayı incelttiğini söyledi yüzeysel çizikler içinde yapılacak hiç bir şey yokmuş sadece rütuşla düzelirmiş ufak bir çiziğe deneme yaptık eskisinden daha kötü oluyor
saolasın abi verdiğin bilgiler için işte iki senedir yapmıyoruz bi şansımızı deneriz abi hayırlısı bakalım öledir ama bi konuda okuduydum sonax bal mumu içerikliymiş zarar vermiyormuş öle okuduydum abi ama servisteki ustalar öle diyorsa doğrudur:good:

saolasın abi verdiğin bilgiler için işte iki senedir yapmıyoruz bi şansımızı deneriz abi hayırlısı bakalım öledir ama bi konuda okuduydum sonax bal mumu içerikliymiş zarar vermiyormuş öle okuduydum abi ama servisteki ustalar öle diyorsa doğrudur:good:

bu arada ustalar sonax için konuşmadılar genel birşey söylediler çünkü makineyle yapılıyor illaki bu işlemde boya incelecektir ama sonaxın derin çizik gidericisi var kesinlikle alma hiç bir etkisi olmadı

bende ben bulmuş gibi sevinmiştim.aslında oraya koymaları daha mantıklı.en azından diğer arabalardan farklı.bir şey soracağım sana LAZRAİL61
bu avatarda ki resim senin arabanın içi mi?
YOK KARDEŞ:) İNTERNETTE BULMUŞTUM BU FOTOYU.BEĞENİP İNDİRDİM.NASIL AMA??GERÇEKTEN GÜZEL TASARIM DEĞİLMİ?:rock

2003 temmuz dan bu yana astra f ye sahibim iyiki sahibim biraz dış değişiklik yaptım (resim de görebilirsin) onun haricinde motorla ilgili hiç bir sorun yaşamadım ayrıca bunu bazı başka model araç sahiplerine söylediğimde şaşırıyorlar bende onlara her araç opel değil opel sahibi olmak ayrıcalıktır diyorum. aracına iyi bakarsan aracın da sana iyi bakar yani onu sev fazlada herkeze kulak asma onlar bu ayrıcalığı anlayamaz sen beni anladın umarım.

2003 temmuz dan bu yana astra f ye sahibim iyiki sahibim biraz dış değişiklik yaptım (resim de görebilirsin) onun haricinde motorla ilgili hiç bir sorun yaşamadım ayrıca bunu bazı başka model araç sahiplerine söylediğimde şaşırıyorlar bende onlara her araç opel değil opel sahibi olmak ayrıcalıktır diyorum. aracına iyi bakarsan aracın da sana iyi bakar yani onu sev fazlada herkeze kulak asma onlar bu ayrıcalığı anlayamaz sen beni anladın umarım.
:good: :good: :good:
Katılıyorum abi size değişikleri acaba bahsede bilirmisiniz:good:

Geri