Astra F Kullanıcıları Buraya

Önder Mutlu'nun arabasına Şahin jantı takarmısın? en apaçisinden :D:D:D:D

Hakan kavga çıkar bakk..Kıskanma Jantlarımı...Sen dinleme onu Önder...:D :D

Bu arada eski resimleri büyüttüm önceki sayfada...Önder benim arabaya jant olarak Bmw jantı denermisin...Önceki sayfalarda örnek resim koymuştum jant için.....Mavi bir protatip BMW nin üzerinde vardı....Ve jant beyaz olsun mümkünse..Çok şeymi istedim....:o :)
Alttaki Jant

wwwarabalarmaxcomarabajyn7.jpg

Son düzenleme:
Arkadaşlar lamba söndü daha da yanmadı sorunda olmadı ( Dualarım işe yaradı sanırım ) sanayi de de bişi bulmadılar ama EGR olabilir dediler . Yaaa beyler modifiye aşkına öyle böyle şölye oynamayın şu arabalarada azdırmayın beni eski bi kurt sakin sakin uyur cacuklarını büyütür şuracıkta.....

abi önce masrafsız ufak şeylerden başla:D mesela stobunu boya.kendin yapabilirsin..gazete ile maskele etrafını,siyah sprey boya at 4 kat..nefis olur.

Arkadaşlar lamba söndü daha da yanmadı sorunda olmadı ( Dualarım işe yaradı sanırım ) sanayi de de bişi bulmadılar ama EGR olabilir dediler . Yaaa beyler modifiye aşkına öyle böyle şölye oynamayın şu arabalarada azdırmayın beni eski bi kurt sakin sakin uyur cacuklarını büyütür şuracıkta.....

Hüseyin abi duaların değil dualarımız...İnşallah problem cıkmaz bir daha....Araba güzel bir şey ama problem cıkarınca 6 ay mali sıkıntı yasatıyor..Manevi sıkıntı cabasıı....Bu arada abii imzadaki honda kimin..??

abi önce masrafsız ufak şeylerden başla:D mesela stobunu boya.kendin yapabilirsin..gazete ile maskele etrafını,siyah sprey boya at 4 kat..nefis olur.

Efe hep bu modifiye işleri senin başının altından cıkıyor...Fitili ateşliyosun..Masrafa sokucan bizi hiç yok yere...:)

:D:D:D kanımda var Mutlu abi napiyimm..

ama hakkaten bi stop boyayın farklı gelicek araba size.en fazla maliyeti 10 yt tutar,işçiliği kendiniz yapabilirsiniz.

burak işte senin yeni kasırga
burak1copyln9.jpg

bu arada bundan sora resim başı 50ytl :D :D :D alican zengin olduk

mutlu abi daha büyük boy ve çok parlak olmayan bi resim koyarsan daha güzel olur
ilker abi sende koy bi resim hemşerime özel işlemler yapacam:D

Burak araban çok güzel olmuşş....Bu resmi masaüstü yaparsın artık...Önder ellerin dertt görmesin kardeşim....

abi masrafsız olsun dedin,ama yazdıın işlemler nerden baksan 5 tane mavi bi tane de turuncu banknot tutar;)

Sayende gözümüzü kapattık.herkes gaza geldi artık masrafı düşünmüyoruz yanii:rolleyes: Ne yapalım başa gelen çekilir..Ama benim bu sölediklerim hemen olacak işler değil uzun vadede yanii...

Geri