kasırgaya bi kaç işlem yaptım aslnda daha iyisini yapmak isterdim ama resmin boyutu ve kalitesi imkan vermedi jant yine aynı diceksiniz ama burak siyah istemiş sanırım isterseniz her çeşit jant var elimde siz tarif edin yeter
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
burağa da bi güneş gözlüğü ekleseydinkasırgaya bi kaç işlem yaptım aslnda daha iyisini yapmak isterdim ama resmin boyutu ve kalitesi imkan vermedi jant yine aynı diceksiniz ama burak siyah istemiş sanırım isterseniz her çeşit jant var elimde siz tarif edin yeter
alican süpersin ellerine sağlık hepsi 10 numara olmuş
Önderburak işte senin yeni kasırga
bu arada bundan sora resim başı 50ytl alican zengin olduk
mutlu abi daha büyük boy ve çok parlak olmayan bi resim koyarsan daha güzel olur
ilker abi sende koy bi resim hemşerime özel işlemler yapacam
İşte aracımda kullanılan iki jantta tam istediğim gibi peki alican bu jantın markasınıda öğrenebilirmiyim olur gün gelir lazım olur ama filmle kapı çıtaları iiiptaaalllll feci faca yapıyor bundan bunu öğrendim ama filmde şart alican sanada çoooooooooook teşekkürlerkasırgaya bi kaç işlem yaptım aslnda daha iyisini yapmak isterdim ama resmin boyutu ve kalitesi imkan vermedi jant yine aynı diceksiniz ama burak siyah istemiş sanırım isterseniz her çeşit jant var elimde siz tarif edin yeter