Astra F Kullanıcıları Buraya

cuma cumartesi akşamı mc kalabalık olur biz ayın 29 unda yapalım aslında bidahaki haftada olur ama duymayan siteye girmeyenler olabilir özellikle Gsi ları bekliyorum 1,4 - 1,6 larıda aramıza alıcaz tabi :)

abilerim ve arkadaşlarım bugün klimayı yaptırdım buz gibi araba..allah olmayanlarada nasip etsin birde klimacıda birisi sordu yeniden orj montaj 2500ytl yi geçermiş

2500 çok pahalı 1000-1500 a istanbulda yaptırmak mümkün (topkapı sanayide)

cuma cumartesi akşamı mc kalabalık olur biz ayın 29 unda yapalım aslında bidahaki haftada olur ama duymayan siteye girmeyenler olabilir özellikle Gsi ları bekliyorum 1,4 - 1,6 larıda aramıza alıcaz tabi :)

29 unda burda olursam 1 tane 1.6 var toplantıda:D ama tek 1.6 ben olmak istemem tabi..yanımdan jet gibi geçicek gsi ların yanında poster olmak istememde:D

29 unda burda olursam 1 tane 1.6 var toplantıda:D ama tek 1.6 ben olmak istemem tabi..yanımdan jet gibi geçicek gsi ların yanında poster olmak istememde:D

yanında çekici halatını bulundur senide çekerim olmazsa :D

190 a kadar kovalarım ama sonrasında vedalaşmak zorunda kalırız Mustafa:D

burak ilk defa duydum diş atmak ne demek yahu;??ben ustaya gösterdim hem keçe hemde contadan dedi....
karter tapası aç kapa yaparken diş sıyırabiliyor
yeni diş açılıp yeni tapa takılıyor
contadansa conta değişcek, giderken daha fazla akıtabilir

istanbul trafiğinde 190 ı görmek zaten mucize :)

5 gün önce sabah 4-5 gibi gördüm merak etme:D

neyse ya hakkaten buluşma olcakmı ve kaçtane 1.4-1.6 olcak? şimdilik 2 gsi 1 1.6 var.denizde gelirse 3 gsi 1 1.6 olcak..tekmi kalcam yaaaaa:(:(:(

gece 4-5 lerden bahsedersek 250 den açalım oturumu :D

evet gelicek arkadaşlar bi sellektör yapsın bi liste yapalım gününü hepimizin müsait olduğu bi güne ayarlayalım ..

toplanın arkadaşlar ben bitmiş vaziyetteyim bu aralar :(
ama istanbul trafikte 190 yapmayın

Geri