bilmiyordum....Arka koltuk kafalıkları 97 glslerde yok 98de var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bilmiyordum....Arka koltuk kafalıkları 97 glslerde yok 98de var.
Burakcım tramvayın rayları döşendi ama kendisi henüz yokama yol inşaatından kaynaklanan karışıklık biraz olsun giderildi.volta atmak için nato caddesi daha uygun.çünkü sivas caddesi artık eskisi kadar geniş değil malesefBencede o mis gibi pastırma kokusunu özledim sonra tramway yapmışlar hem o ne durumda bak onuda merak ediyorum üç ay önce trafiği keşmekeş olmuştu heryer kapalı çoğu şeritler kapalı biraz trafiği mahvetmiş ama hayırlısı
ilker abi evet geçen geldiğimde zaten sivas caddesinde ufak otobüsçülerle sürtüşme bile yaşadık yol daralmış bide konvoy halinde giden otobüsler çok felaket bi durumdaydı ama natoda olur neden olmasınki hayırlısıyla oda seferlere başlasın bakalımBurakcım tramvayın rayları döşendi ama kendisi henüz yokama yol inşaatından kaynaklanan karışıklık biraz olsun giderildi.volta atmak için nato caddesi daha uygun.çünkü sivas caddesi artık eskisi kadar geniş değil malesef
cidden Hakan abi dikkatimi çekti ve şöle geriye dönüp baktım bayadır yazmamış kzıl sonya gittimi naptı ama Mutlu abim onu satmaya kıyamazpastırma kokuttunuz forumu yaw
bu arada epey yazı geçti üstünden de Mutlunun araba ne alemde, yazmadı hiç bişey
kızıp sattın mı arabyı Mutlu???