Aksamüstü izmir/çeşmeye doğru yola çıkıyoruz f kasaya çadırı çektim o çok yoruldu bu zamana kadar birazda h kasanın keyfini sürelim kendinize dikkat edin arkadaslar 1 hafta 10 gün yokum.
İyi yolculuklar aman dikkatli gidin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aksamüstü izmir/çeşmeye doğru yola çıkıyoruz f kasaya çadırı çektim o çok yoruldu bu zamana kadar birazda h kasanın keyfini sürelim kendinize dikkat edin arkadaslar 1 hafta 10 gün yokum.
İyi yolculuklar burak dikkali ol.Aksamüstü izmir/çeşmeye doğru yola çıkıyoruz f kasaya çadırı çektim o çok yoruldu bu zamana kadar birazda h kasanın keyfini sürelim kendinize dikkat edin arkadaslar 1 hafta 10 gün yokum.
Yav pastırma süper bir icat ama yedikten sonra bütün ev çemen kokuyorsıparısı verıyımde pastırma yollasınlar bana
Abi kankasındada çadır çekili oda istirahatte hayırlı yolculuklar abiAksamüstü izmir/çeşmeye doğru yola çıkıyoruz f kasaya çadırı çektim o çok yoruldu bu zamana kadar birazda h kasanın keyfini sürelim kendinize dikkat edin arkadaslar 1 hafta 10 gün yokum.
ketılıyorum ilker abi yoksa daha bombası var çemen gibi ekmeğe sürcen baharatlı baharatlı canım istedi bakyaYav pastırma süper bir icat ama yedikten sonra bütün ev çemen kokuyor
Walla abi ilk başlarda düşüyo çekişten sonra eski ataklığına kavuşuyo ama bilmiyorum kaç hp düştüğünü ama ilk açtığımda çekişini acaip etkiliyo ama aradan kısa bi süre geçince kendimni toparlıyo hatta klimayla 2 de 100 yaptırcam bak güzel fikirarkadaşlar ve abilerim klima çalışırken arabadan kaç beygir gidiyor??usta 6 beygir dedi.ama sanki daha fazla klima lpg de yakıta ne kadar etkili sanki benimki etkilemiyor kısa mesafede çok az etkiliyor sankii..klima kullanan opelciler cvp araba çekişten çok düşüyor..