Astra F Kullanıcıları Buraya

selam arkadaşlar,
yeni işyeri ve mesafe farkının verdiği yoğunluktan hafta içi giremiyorum nete hiç,
özlemişim valla garajı :D

teşekkür ederim ilker bey . hoş bulduk. forumda da rastladım. bazıları 3. viteste 100 yapıyolarmış. dedim acaba benim araba da mı bi problem var.demekki çok zorluyolar arabayı. ben 3000 deviri pek geçmem. sakin kullanırım. senin paylaşımında beni biraz rahatlattı teşekkür ederim.
3000 i geçmeden olmaz

geçerim dersen, biz burak kardeşimle 2.vites 105 gördük :D:D

ama 3000i geçmeden 4 te nereye varır tam bilmiyorum,100 yapmaması normal

selam arkadaşlar,
yeni işyeri ve mesafe farkının verdiği yoğunluktan hafta içi giremiyorum nete hiç,
özlemişim valla garajı :D

3000 i geçmeden olmaz

geçerim dersen, biz burak kardeşimle 2.vites 105 gördük :D:D

ama 3000i geçmeden 4 te nereye varır tam bilmiyorum,100 yapmaması normal
Nerelerdesin Hakan abiya walla aradan baya bi zaman geçti :) walla abicim deli dolu zamanlarımda onu gördüydüm bak şimdi hatırladım :o şimdi buji kablolarınıda değiştirince Hakan abi daha çabuk o rakamlara ulaşabiliyorum :)

Akadaşlar merhaba.benim bir sorum olacak.aracım astra f nb gls.üzerinde çift tırnak gm orjinal bujileri var.bunları süper 4 tırnakla değiştirirsen ne gibi değişiklik olur.(yimi olur kötümü)kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.HARUN KAŞIKÇI

yakıtta bi fark göremedim bende ama performans da ilk takıldığında farketmişti araba daha rahat devirleniyordu. Şimdi sanırım hala öyle ama alıştığım için farklılık göremiyorum;)

Arkadaşlar bugun sanayideydim. kalörifer kumandalarının bulunduğu yerin aydınlatma lambaları yanmıyordu onları yaptırdım ve 2 tam saat uğraşıldı nerdeyse göğüsün yarısı indirildi.. her ne ise bi tamirci arkadaşın yanına cay içmeye gittim. bi dizel fiesta kulanıcı geldi 103 000 km de ağırlıklı şehir içinde kullanılmış ve sanırım 2005 falan. motor bitmiş servis 6,500 ytl fiyat vermiş piyasayı geziyormuş arkadaş parçalar dahil 5000 hesapladı ..burda kesiyorum cümlenin sonunu okuyanların yorumlarına acık..
abi cvp yazarken bunu görmemişim
off off off diyebiliyorum ancak.... araba yenilemeyi düşünmekten derhal vazgeçiyorum.
hangi marka olursa olsun,yeni arabalarda, bi porblemde bizim arabaların 5katı masraf çıkıyor :eek:

Hakan yanlız önemili bi konuyu atlamışım bu araç 1,4 dizel, aynı aracın benzinli olanı ise 160-180 000 km kullanılabilindiğni ve masrafının sadece azami 2000 TL olacağını tamici arkadaşım demişti, bu arada arkadaşım burdaki Renault servisinde 18 yıl usta ve ustabaşı olarak çalıştıktan sonra kendi dükkanını servis titizliği ile acmış ama fiyatlarını piyasa seviyesinde tutan birisi ( raklam yapmadım ad san yoktur hehehe)

Arkadaşlar teknik serviste İzmir'li F arkadşımız Murat SÖNMEZ şu yeni fenni muaneyenede aranan kusurları gösteren 27 sayfalık pdf dosyası koymuş onun ellerine sağlık tabi bende indirdim kimi görürsem veriyorum sanayide falanda ..
Dün çıktı alıp arabamın etrafında bi dolaştım bir kaç kafif kusur sayılabilecek dışında bişi yok derken listede bişi gördümki moral falan taban yaptı benim arabanın direksiyon kutusu aldığımdan beri ufak ufak yağ kaçırmakta, gerçi aldığımdan bu zamana 15 ay oldu ve ben sadece 350-500 ml arası bişi koydum tadım kaçtı 3 e bölünmüş durmdayım ..
1. grup = yaptırma koy yağı yürü muayeneden 1 hafta önce motoru yıkat git diyenler.
2. grup = yenilet diyenler (ya yenisi 1800 TL)
3. grup = yaptırıca 3-5 gün iyi sonra şar diye bütün yağı altına veriyor senin küçük cocuğun var evde hala bebe bezi vardır diyenler..

Arkadaşlar teknik serviste İzmir'li F arkadşımız Murat SÖNMEZ şu yeni fenni muaneyenede aranan kusurları gösteren 27 sayfalık pdf dosyası koymuş onun ellerine sağlık tabi bende indirdim kimi görürsem veriyorum sanayide falanda ..
Dün çıktı alıp arabamın etrafında bi dolaştım bir kaç kafif kusur sayılabilecek dışında bişi yok derken listede bişi gördümki moral falan taban yaptı benim arabanın direksiyon kutusu aldığımdan beri ufak ufak yağ kaçırmakta, gerçi aldığımdan bu zamana 15 ay oldu ve ben sadece 350-500 ml arası bişi koydum tadım kaçtı 3 e bölünmüş durmdayım ..
1. grup = yaptırma koy yağı yürü muayeneden 1 hafta önce motoru yıkat git diyenler.
2. grup = yenilet diyenler (ya yenisi 1800 TL)
3. grup = yaptırıca 3-5 gün iyi sonra şar diye bütün yağı altına veriyor senin küçük cocuğun var evde hala bebe bezi vardır diyenler..

Abi inan çok üzüldüm...Çok geçmiş olsun...Peki abii bu kutunun cıması olmuyormu abi..Belki çıkmacılarda daha makul fiyatta bulabilirsin....

Hakan yanlız önemili bi konuyu atlamışım bu araç 1,4 dizel, aynı aracın benzinli olanı ise 160-180 000 km kullanılabilindiğni ve masrafının sadece azami 2000 TL olacağını tamici arkadaşım demişti, bu arada arkadaşım burdaki Renault servisinde 18 yıl usta ve ustabaşı olarak çalıştıktan sonra kendi dükkanını servis titizliği ile acmış ama fiyatlarını piyasa seviyesinde tutan birisi ( raklam yapmadım ad san yoktur hehehe)

,bende dizellere özenmeye başlamıştım işte ondan ürkütücü geldi
yinede yenilerde dertler de o oranda büyük ve yeni oluyor abi :rolleyes:
emektara devam ;) sonuna kadar

diğer konuda da 1 numaralı fikre katılıyorum,
çok sorun çıkarmıyosa uygun, tamiri mümkün değil mi peki??

,bende dizellere özenmeye başlamıştım işte ondan ürkütücü geldi
yinede yenilerde dertler de o oranda büyük ve yeni oluyor abi :rolleyes:
emektara devam ;) sonuna kadar

Aynen katılıyorum ancak insanlar iyi şeylere laik, piyasda sular durulsun gün doğmadan neler doğar şimdi çok para geliyor ama yeni yenidir inşallah hepimiz gönlümüzdeki aslanlara sahip olabiliriz ancak şimdilik telle bağlayıp derby ile yapıştırıp kullanacaz ve ben şu an elimizdeki makinalara sahip kalalım ne dualar ediyorum bir bilseniz :D

Geri