Astra F Kullanıcıları Buraya

Arkadaşlar teknik serviste İzmir'li F arkadşımız Murat SÖNMEZ şu yeni fenni muaneyenede aranan kusurları gösteren 27 sayfalık pdf dosyası koymuş onun ellerine sağlık tabi bende indirdim kimi görürsem veriyorum sanayide falanda ..
Dün çıktı alıp arabamın etrafında bi dolaştım bir kaç kafif kusur sayılabilecek dışında bişi yok derken listede bişi gördümki moral falan taban yaptı benim arabanın direksiyon kutusu aldığımdan beri ufak ufak yağ kaçırmakta, gerçi aldığımdan bu zamana 15 ay oldu ve ben sadece 350-500 ml arası bişi koydum tadım kaçtı 3 e bölünmüş durmdayım ..
1. grup = yaptırma koy yağı yürü muayeneden 1 hafta önce motoru yıkat git diyenler.
2. grup = yenilet diyenler (ya yenisi 1800 TL)
3. grup = yaptırıca 3-5 gün iyi sonra şar diye bütün yağı altına veriyor senin küçük cocuğun var evde hala bebe bezi vardır diyenler..

yağ kaçakları hafif kusur sayılıyor diye biliyorum;ve hafif kusurlar muayeneden geçiyor; benim vectranında direksiyon kutusu yağ kaçırıyordu; sökülüp tamir edilebilir demişlerdi; değiştirmeye gerek yok dediler, malitide 400 ytl civarındaydı; ben yaptırmamıştım; arada bir yağını kontrol ediyor eksilmişse tamamlıyordum, fazla eksiltmiyordu zaten; bence sizde bu şekilde kullanın;motoru yıkatın öyle muayeneye götürün aracı...

yağ kaçakları hafif kusur sayılıyor diye biliyorum;ve hafif kusurlar muayeneden geçiyor; benim vectranında direksiyon kutusu yağ kaçırıyordu; sökülüp tamir edilebilir demişlerdi; değiştirmeye gerek yok dediler, malitide 400 ytl civarındaydı; ben yaptırmamıştım; arada bir yağını kontrol ediyor eksilmişse tamamlıyordum, fazla eksiltmiyordu zaten; bence sizde bu şekilde kullanın;motoru yıkatın öyle muayeneye götürün aracı...
Sağol Halil Kardeş msn den kayıt et beni sana da gönderim o listeyi orada direksiyon kutusu AK yani ağır kusur olarak yazılmış benim msn xhmcx@hotmail.com

;) deli dolu zamanlar bitti mi diosun
:o:o:o Daha çok 1 senedir farkında olmadığım hopörlerin tadını çıkartıyoyum diyebilirim Hakan abi :D :D :D geçen power fmde çalan parçalara cdye çekip çarşıya çıkınca farkettim :sorry: sesi açıp hızıda 50ye sabitleyip stabil şekilde trafikte ilerliyorum

Power in ses kalitesi diğer kanallardan daha iyi..En zaından benim bulunduğum sehirde böyle...Kaliteli ses alınıyor kanaldan...

arkdaşlar şu ermenilerden özür dilemek niyetinde gaflet ve delalet içinde olan aydın geçinen kara çahiller için neler diyorsunuz........

arkadaşlar yarın gedizlere astra sedan dizel için test sürüşüne gidicem varmı merak ettiğiniz sormamı istediğiniz dikkat etmemi istediğiniz bişeyler. :D

Geri