Astra F Kullanıcıları Buraya

Murat, Toyota nın üretim sistemi dünyada çok önemli. yalın yönetim felsefesine dayanıyo. Opel in üretim felsefesi inovatif bi düşüncede diil malesef:( gönül ister Opel i ve F kasa üretim sürecini anlatalım ama malesef:(

bu otomotiv meselesi beni birazcık aşıyor sana kolay gelsin yardımcı olmayı isterdim ama :(

Murat, Toyota nın üretim sistemi dünyada çok önemli. yalın yönetim felsefesine dayanıyo. Opel in üretim felsefesi inovatif bi düşüncede diil malesef:( gönül ister Opel i ve F kasa üretim sürecini anlatalım ama malesef:(

o yüzden toyota zadece zarar açıklarken gm battık bittik borç dileniyo habire
olsun f kasayı yapmışlar ya :) yeter :)

merhaba.arkadaşın astrasına angel far takacaz.muayeneden angel far geçiyormu bilgisi olan varmı teşkkürler.HARUN KAŞIKÇI

arkadaşlar çok vahim bi durum bence.paylaşmak istedim..facebook ta Kürtçe TV ye karşı oldugumu yazdıgım iletiyi gören ilkokul arkadaşımdan mesaj geldi. Arkadaşım Amerika da yaşıyo ve noktasına virgülüne dokunmadan bana attığı mesajı ve benim cevabımı siteye gönderiyorum.yorum sizin...

efe seni tabi hic tanimiyorum. 15 sene once 8-9 yasindayken kovalamaca oynamak disinda tabi...

o yuzden de su yazdigin status u okuyunca direk defriend edip hayatima devam edicektim sonra nedense bu mesaji yaziyim da ondan sonra oyle yapiyim dedim.

tabi simdi sana bi mesaj yazip fikirlerini degistirmeyi de beklemiyorum. sadece keske bu kadar egitimli bi insan (ki bakiyorum galatasaray universitesinden grad student'sin diyo) daha farkli bi insan olsaydi diyorum. insan olmanin degerinden, ataturku yanlis anlamaktan , kendi dilini konusma hakkindan, fasizmin tehlikelerinden ondan bundan bahsetmiycem bile. sadece sunu diycem: nefreti korukleyerek kimseye iyilik yapmazsin.

sevgiler,

emre

Efe Aksoy
Today at 7:51pm
Emre merhaba. Umarım iyisindir, uzun zaman sonra konuşmuş olduk ama malesef çok iyi bi konuşma olmamış oluyo.

Faşizm den bahsetmişsin..Sen ülkenin sokaklarında kürtçe konuşulmasından memnunmusun? Valla benim evim Etilerde, burada bile iğrenç derecede kürtçe konusan ve çevreyi rahatsız eden insanlardan rahatsızım..bu ülkede dil Türkçe, ve ben 30 bin kişiyi öldüren PKK lıların kullandığı dilin kulağıma gelmesinden rahatsız oluyorum ve nefret ediyorum. Ve ayrıca bugün buna izin verildiğine göre, yakın zamanda Atatürk ün Türkiye' ye katmak uğruna savaştığı toprakları talep edeceklerini ve buna da izin verileceğinden adım gibi eminim. Bu senin savunduğun insanlar, bizim şehirlerimizi de içine alan SÖZDE kürdistan haritası çizmediler mi Emre? Bunu da mı savunacaksın çok merak ediyorum. Bence Atatürk ü ben değil sen yanlış anlamışsın. Kendi dilini konuşma özgürlüğünden bahsediyosun, ben 2 dil bilen birisi olarak ülkemde Türkçe hariç dil konuşulmasından son derece rahatsızım. Kendi dilini konuşmak isteyen kürtler giderler 30 bin kişinin katilini besleyen barzani nin yanına ırağa yada kuzey ırağa orada istediklerini yaparlar. Türkiye ye zarar vermeden tabiki.

İnsan olmanın değerleri demişsin..Sen beni ne kadar tanıyosun Emre, dediğin gibi birbirimizi 15 sene önce gördük en son..sen benim insanlık için neler yaptığımı nerden biliyosun da, insanlık değerlerimi sorgulama cesaretini kendinde görebiliyosun? Tutup sana yaptıklarımı anlatmama gerek yok, ki bu davranışım bile insanlık adına yaptığım bi davranış. Biraz yazdıklarına dikkat et olur mu eğer bundan sonra cevap yazıcaksan? Ha ayrıca, insanlık adına çok ama çok hassas oldugum bi nokta var ve bu söylemiş olduğun cümle yada düşünce diyemiycem, harf topluluğu için özür dilemelisin, en azından yapılması gereken bu.Yaparsın yapmasın o sana kalmış bişey. Herşeye saygı çerçevesinde mantıklıca oturup tartışabiliriz ama saygısızlık edip hakaret etme boyutuna getirme lütfen.

Defriend etme meselesi, Emre senin lafınla sana cevap veriyorum: Emre, seni tabi hic tanimiyorum. 15 sene once 8-9 yasindayken kovalamaca oynamak disinda tabi. inan beni defriend etmen umurumda diil.Hayatımda yaklaşmaması için kovaladığım sinek daha fazla yer tutuyo senden.

Saygılar.

arkadaşlar çok vahim bi durum bence.paylaşmak istedim..facebook ta Kürtçe TV ye karşı oldugumu yazdıgım iletiyi gören ilkokul arkadaşımdan mesaj geldi. Arkadaşım Amerika da yaşıyo ve noktasına virgülüne dokunmadan bana attığı mesajı ve benim cevabımı siteye gönderiyorum.yorum sizin...

efecim o çocuk çok hümanist yaklaşmış, amerikada yaşadığı için şehit haberlerinden uzak kalmış o yüzden senin tepkinin yönünü anlayamamış. demekki dışardan aynı avrupalı amerikalı ş..sizlerin bizi gördüğü gibi görünüyo durum :mad:

Efe neyi dert edersin be evlat o zatı muhterem %99 oranın adamı olup simile (asimile) olmuş bile, kalan %1 lik dilimle de sana 'de' yazabilmiş. ASİL KAN meselesi ondaki bitmiş..

ancak bu zat ve zatların cıraying ( çıra gibi yanan) bi yoplum bireyi olması uzak da değil.

Son düzenleme:
Geri