Astra F Kullanıcıları Buraya

neler dedim de burda denmez abi :mad:
sen biliyosun beni tahmin etmişsindir.

ahh tahmin etmemmi amma.....lakin... fakat...sakata gelmek de var aklımızdakiler dile gelince... hey yeni Hasan TAHSİN cıkacarak bu memleket

arkadaşlar yetkili serviste astra f'ye bilgisayardan tigranın beynini kopyalayıp astra f beynine yapıştırıyorlarmış.motor gücüde haliyle 106 beygir oluyormuş.arkadaşlardan duydum ama fiyatı hakkında bilgim yok.araştırmak lazım.sadece yazılımla güzel bir olay HARUN KAŞIKÇI

Chip Tuning Remap yaptırmak 200 euro falan gibi bi mebla ama değermi tartışılır.

neler dedim de burda denmez abi :mad:
sen biliyosun beni tahmin etmişsindir.

ahh tahmin etmemmi amma.....lakin... fakat...sakata gelmek de var aklımızdakiler dile gelince... hey yeni Hasan TAHSİN cıkacarak bu memleket

Abi bende konuşmayayım o zaman... :D Son konuşmamızı biliyorsun :D :D ...Ama sende böyle şeyleri yazınca dinamitin fitilini ateşliyon,sonrada yapmayın çocuklar diyosun... :D

sen ve tüm bu ülkeyi gerçekten seven o asil kanı taşıyanlar şimdi susma ve akıllı olma zamanı unutmayın.. SU UYUR DÜŞMAN UYUMAZ

arkadaşlar yetkili serviste astra f'ye bilgisayardan tigranın beynini kopyalayıp astra f beynine yapıştırıyorlarmış.motor gücüde haliyle 106 beygir oluyormuş.arkadaşlardan duydum ama fiyatı hakkında bilgim yok.araştırmak lazım.sadece yazılımla güzel bir olay HARUN KAŞIKÇI
manifoldlar falan da farklı olabilir

merhaba arkadaşlar.astra f çıkma far fiyatlarını bilen varmı.markası carello olacak. HARUN KAŞIKÇI

Son düzenleme:
opelde neden direksyondan vites değiştirme özelliği yok. dün astra test edicem demiştim ya gittim gedizler kapanmış bende hondaya girdim civic i test için otomatiğini kullandım direksyondan vites değiştirme özelliği acayip hoşuma gitti hatta öyle hoşuma gittiki satış temsilcisinin yavaş demekten dilinde tüy bitti:D sırf vites yüzünden honda aldırcam valla:D

beyler arkadaşta 98 civic 1.6 ies var araştırdım da max.torku 130nm imiş 120 beygir olmasına rağmen:eek:baya gözümden düştü yani.bizim f ler 100hp olmasına rağmen 148nm gibi canavar bir tork veriyor.bence rampada bu ies bize karşı pek dayanamaz gibi geliyor:)

Arkadaşlar yanlış anlamayın kimseyi galayana getirmek niyetinde değilim.. kimsenin kanından da şüphem yok sadece bu olaya nekadar canımın sıkıldığımı dile getirmek istedim.

astralm9.jpg

Geri