simile = başka insanların emeklerini canlarını kanlarını çalarak kurulan toplumların her tarafları doyururularak gülen ancak toplama ve zorlama bi birlik olduğu için bitmeye hüsrana uğramaya mahkum bir tolumun üyelerine verdiğim isimdir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlker abi düz yolda bile iyi bir pilotaj iyi bir durumda F kasa ve torqu yüksek tutarak bile bir başarı gösterebilir biraz zor gibi amabeyler arkadaşta 98 civic 1.6 ies var araştırdım da max.torku 130nm imiş 120 beygir olmasına rağmenbaya gözümden düştü yani.bizim f ler 100hp olmasına rağmen 148nm gibi canavar bir tork veriyor.bence rampada bu ies bize karşı pek dayanamaz gibi geliyor
Tebrik ederim Hüseyin abi adama ne kadar dokunduysa efkarından sigara almaya durmuşbeyler bugun bi 116 nın eline bi verdim ki adam o kadar basmasına rağmen alaksız bi yerdeki köy bakkalının önünde durdu ..galiba sıgarası bitmiş.. hehehehe
ellerin dert görmesin abibeyler bugun bi 116 nın eline bi verdim ki adam o kadar basmasına rağmen alaksız bi yerdeki köy bakkalının önünde durdu ..galiba sıgarası bitmiş.. hehehehe
ee sınıf baya bi yükselio onlarda burakçım normaldir daha iyilerini nasib etsin allahDün Alpataya gidip insigniayı inceledim gerçekten opel çağ atlamış hem iç dizayn olarak hemde dış dizayn olarak hiç bir opele benzemiyo ama en çok beni içi etkiledi sürücü koltuğuna oturduğumda kendimi kokpitte gibi hissettim ama bana biraz arka cam küçük gibi geldi ama sadece gözüme tek çarpan o diyebilirdim arka koltuğa geçtiğimde ise kendimi makam sahibi hissetmeyi başardı arka tarafta sıkmayan bi oturuş pozisyonu var benim için bu çok önemli eğer tahminlerimden yanılmıyorsam bu araç çok tutulacak hatta o gün gittiğimde başında 5-10 kişinin bakmasıda ayrı bi ilgimi çekti
Acaba orjinal EGR valfi ne kadardır bilgisi olan varmı acaba
Tabiki Hakan abi inş. hepimize nasip ederee sınıf baya bi yükselio onlarda burakçım normaldir daha iyilerini nasib etsin allah
fiyatı bilmem ama hayırdır sorun mu var kasırgada?
beyler bugun bi 116 nın eline bi verdim ki adam o kadar basmasına rağmen alaksız bi yerdeki köy bakkalının önünde durdu ..galiba sıgarası bitmiş.. hehehehe