Astra F Kullanıcıları Buraya

simile = başka insanların emeklerini canlarını kanlarını çalarak kurulan toplumların her tarafları doyururularak gülen ancak toplama ve zorlama bi birlik olduğu için bitmeye hüsrana uğramaya mahkum bir tolumun üyelerine verdiğim isimdir

Dün Alpataya gidip insigniayı inceledim gerçekten opel çağ atlamış :) hem iç dizayn olarak hemde dış dizayn olarak hiç bir opele benzemiyo ;) ama en çok beni içi etkiledi sürücü koltuğuna oturduğumda kendimi kokpitte gibi hissettim :o ama bana biraz arka cam küçük gibi geldi ama sadece gözüme tek çarpan o diyebilirdim :D arka koltuğa geçtiğimde ise kendimi makam sahibi hissetmeyi başardı :) arka tarafta sıkmayan bi oturuş pozisyonu var benim için bu çok önemli ;) eğer tahminlerimden yanılmıyorsam bu araç çok tutulacak hatta o gün gittiğimde başında 5-10 kişinin bakmasıda ayrı bi ilgimi çekti :)

beyler arkadaşta 98 civic 1.6 ies var araştırdım da max.torku 130nm imiş 120 beygir olmasına rağmen:eek:baya gözümden düştü yani.bizim f ler 100hp olmasına rağmen 148nm gibi canavar bir tork veriyor.bence rampada bu ies bize karşı pek dayanamaz gibi geliyor:)
İlker abi düz yolda bile iyi bir pilotaj iyi bir durumda F kasa ve torqu yüksek tutarak bile bir başarı gösterebilir:) biraz zor gibi ama :D :D :D

beyler bugun bi 116 nın eline bi verdim ki adam o kadar basmasına rağmen alaksız bi yerdeki köy bakkalının önünde durdu ..galiba sıgarası bitmiş.. hehehehe

Dün Alpataya gidip insigniayı inceledim gerçekten opel çağ atlamış :) hem iç dizayn olarak hemde dış dizayn olarak hiç bir opele benzemiyo ;) ama en çok beni içi etkiledi sürücü koltuğuna oturduğumda kendimi kokpitte gibi hissettim :o ama bana biraz arka cam küçük gibi geldi ama sadece gözüme tek çarpan o diyebilirdim :D arka koltuğa geçtiğimde ise kendimi makam sahibi hissetmeyi başardı :) arka tarafta sıkmayan bi oturuş pozisyonu var benim için bu çok önemli ;) eğer tahminlerimden yanılmıyorsam bu araç çok tutulacak hatta o gün gittiğimde başında 5-10 kişinin bakmasıda ayrı bi ilgimi çekti :)
ee sınıf baya bi yükselio onlarda burakçım normaldir ;) daha iyilerini nasib etsin allah ;)

Acaba orjinal EGR valfi ne kadardır bilgisi olan varmı acaba :o

fiyatı bilmem ama hayırdır sorun mu var kasırgada?

ee sınıf baya bi yükselio onlarda burakçım normaldir ;) daha iyilerini nasib etsin allah ;)

fiyatı bilmem ama hayırdır sorun mu var kasırgada?
Tabiki Hakan abi ;) inş. hepimize nasip eder:)
Yok Hakan abi kasırganın kankasında öle bir problem çıktıda geçen ark. yolda kalmış :sorry: ve problem EGR valfinin tıkanmasından kaynaklanmış ve usta 40 ytlye temizlemiş :( ve arada 4000-5000 devirleri buldur araçta demiş eğer arada o devirlerde kullanmazsan yine tıkanır demiş yenisiyle değiştirmek gerekir demiş :( 250 ytl demiş acaba orj. parça fiyatımı yoksa yan sanai parça fiyatımıki diye bir sorayım dedim ;)
Kasırganın tek problemi buji kablolarıymış onu halledince kedi gibi oldu :D :D :D

Geri