Astra F Kullanıcıları Buraya

abi sende ön arka cam geçiyormuş bende oda yok komple kapanıyor heryer :D
Alican rezistan açıkmıyaaa:( tamam buhar problemi hemen hemen her araçta olur lakin havalandırmayı açtınmı ne biliyim açması lazım mesela ilk bindiğimde bendede oluyo ama açtığım zaman kısa bir süre sonra o problem ortadan kalkıyo ama yan camlardaki buğu halen duruyo :(

sizin arabalarda yağmurlu ve soğuk havalarda camlarda buhar problemi oluyor mu? Bugün çok sıkıntı çektim kaloriferi açıyorum fayda etmiyor klimayı açıyorum fayda etmiyor bi ara ön cam dahil bütün camlar bir anda buhar oldu ve hiç bir şey göremedim sağa çektim durup camları sildim. acaba kronik bir problem mi yoksa sadece biz demi sıkıntı var?

Alican rezistan açıkmıyaaa:( tamam buhar problemi hemen hemen her araçta olur lakin havalandırmayı açtınmı ne biliyim açması lazım mesela ilk bindiğimde bendede oluyo ama açtığım zaman kısa bir süre sonra o problem ortadan kalkıyo ama yan camlardaki buğu halen duruyo :(

rezistans çalışıyosa arkada bişey olmaz, polen filtren ıslanıyodur Alican, içeri su da sızıyo olabilir, kısa vadeli çözüm, buhar önleyici spreyler var ama fıs fıs şeklinde olandan al basınçlı olandan değil, sıkıp bi siliyosun bişey olmuyo, su kaçağını bulur polen filtreni de kurusuyla değiştirirsen sorunun çözülür ;)

sizin arabalarda yağmurlu ve soğuk havalarda camlarda buhar problemi oluyor mu? Bugün çok sıkıntı çektim kaloriferi açıyorum fayda etmiyor klimayı açıyorum fayda etmiyor bi ara ön cam dahil bütün camlar bir anda buhar oldu ve hiç bir şey göremedim sağa çektim durup camları sildim. acaba kronik bir problem mi yoksa sadece biz demi sıkıntı var?

bende hiç sorun olmuyor; arka camı rezistans, ön camı da kalörifer hallediyor hemen...

arka camı reziztans la hallediyorum o problem değil ama diğer camları bezle silmek bile fayda etmiyor. polen filtresini kontrol edicem. bide eskiden hava dolaşım düğmesine basınca tıkırt diye bi kapak sesi geliyordu artık gelmiyor sanırım kapak kapalı kaldı arabanın içine hava girmiyor. çünkü benim bildiğim otobanda filan yüksek hızla giderken iç havalandırma ızgaraları açıksa fan 0 da bile olsa içeri rüzgar gelir ama bizde hiç birşey gelmiyor.

arkadaşlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun 2009 boyunca astra f leriniz hiçbir sorun çıkarmasın:D

Son düzenleme:
Geri