Astra F Kullanıcıları Buraya

alican satmaya çalışıyoruz ama sıfır arçla takasta 8000 veriyorlar.
Aman abi naptın ya 12000 verdiler de satmadık:D bizde biraz fazla mı abarttık naaptık :D gerçi satsak ne alıcamızı bilmiyoruz en son 2001 vectra cdx lere baktım lpg yle birlikte düşünülebilir gibi aslında :D bir, bir buçuk seneliğine ama sonrada bu kadar zaman daha kullanıp yeni maceralara atılmamak lazımmış gibi geliyor insignia yı kafaya taktım çünkü :D geç olsun bizim olsun mantığındayım da :D bu gidişle biraz daha astrayla yola devam :D

Son düzenleme:
alican satmaya çalışıyoruz ama sıfır arçla takasta 8000 veriyorlar.
Sercan bende senin gibi aynı şeyi düşünüyorum :) Lakin çok düşük fiyat çekmişlerki senin araç bide GLS :sorry: ama piyasanın çok altında aldıkları bir kesin ;) o yüzden satıp bakmak daha cazip :)

hepinize mutlu sağlık dolu ve kazasız belasız bir yıl temenni ederim arkadaşlar

hepinizin yeni yılı kutlu olsun.bayiler sekiz milyara aldıkları arabaları versinler madem 8 milyara bir tane daha alalım madem şahin doğan parasına.demi ama.nerde o yoğurdun bolluğu.HARUN KAŞIKÇI

yeni yılınız kutlu olsun f ciler
büyük ikramiye çıksaydı :D m3 v6 alıp es 680 e de c20let yüklicektim ama amorti 6ytl ile bir paket sigara bi de bisküvi yükledim :D:D:D

imgp0801xq7copyba6.jpg

hele bi bahar gelsin :rolleyes:

Aman abi naptın ya 12000 verdiler de satmadık:D bizde biraz fazla mı abarttık naaptık :D gerçi satsak ne alıcamızı bilmiyoruz en son 2001 vectra cdx lere baktım lpg yle birlikte düşünülebilir gibi aslında :D bir, bir buçuk seneliğine ama sonrada bu kadar zaman daha kullanıp yeni maceralara atılmamak lazımmış gibi geliyor insignia yı kafaya taktım çünkü :D geç olsun bizim olsun mantığındayım da :D bu gidişle biraz daha astrayla yola devam :D
bayi mi verdi 12.000 ytl.. iyi vermiş..şimdi kaç verirler acaba?ya aslında onlarda haklılar...sıfır araçlar bu kadar ucuzken ikinci el araç almak istemiyorlar..izmirde 5 opel bayisi ile görüştüm 3 ü ikinci el araç almıyoruz dedi..bu arada yeni favorim (japon teknolojisinin )yılın aracı olan mazda 2..23bin kusur satsaydım 12ye alcaktım ama artık vazgeçtim..şimdi bir kılıf yaptırcam özel..süper olacak:D

Geri