Astra F Kullanıcıları Buraya

11.000 den aşşağı büyük konuşmak gibi olmasın ama kesinlikle satmazdım..Hatta daha bununla yapacak çok şeyim var Allah'ın izniyle... F garaja devamm... :D

bayi mi verdi 12.000 ytl.. iyi vermiş..şimdi kaç verirler acaba?ya aslında onlarda haklılar...sıfır araçlar bu kadar ucuzken ikinci el araç almak istemiyorlar..izmirde 5 opel bayisi ile görüştüm 3 ü ikinci el araç almıyoruz dedi..bu arada yeni favorim (japon teknolojisinin )yılın aracı olan mazda 2..23bin kusur satsaydım 12ye alcaktım ama artık vazgeçtim..şimdi bir kılıf yaptırcam özel..süper olacak:D

yok bayi takasta 10000 verdi. ama bi adam vardı peşimde koşuyordu bana satın diye nerde görse yalvarıyordu buradada yazmıştım hatta.:D ama şimdi satsak en azından 11.500 e gider diye tahmin ediyorum. birde babam araba satma işinde çok kısmetlidir. satmaya niyetlendimi en geç 2 gün içinde satar:D iş onun niyetlenmeye ikna etmekten bende ona uğraşıyorum işte:D.

bu arada hava dolaşım olayı için götürdüm usta kapakları açıp kapatan vakumlu sistemde bi arıza vardır dedi torpidoyu söktü baktı problem yok dedi. Problem düğmede dedi şimdilik hortumu direk taktım ama o sistem iptal oldu müsait bi zamanda getir bostancı sanayiye opel servisine götürücem dedi. bende usta götürceğine ben opel team e götürürüm diye düşündüm bakalım boş bi zamanda halledicem.

ayrıca aklıma bi fikir geldi biraz masraflı ama diyorum ki ön tarafa çıkma sis farı alıp içinede xenon taksam normal farda xenon rahatsız eder ama park+sis şeklinde kullansam parklarla normal farlara da beyaz ampul taksam nasıl olur ki :D

ayrıca aklıma bi fikir geldi biraz masraflı ama diyorum ki ön tarafa çıkma sis farı alıp içinede xenon taksam normal farda xenon rahatsız eder ama park+sis şeklinde kullansam parklarla normal farlara da beyaz ampul taksam nasıl olur ki :D

beyaz ampül için pek iyi yorum yapmıyorlar tak xenonu bişey olmaz ;)

hakan abi dost acı söylermiş bu devirde 12bin bile vermezler bnce (klimanın olmayışı :() daha geçen 2001 omegayı 13.500 e satıolardı bizimkiler şahin parasına gidiyor artık

yani satmaya değmez bnce çünkü o paraya bunun gibi bi araba bulmak çok zor

deneysel olarak bi ilan geçtim arkadaşlar
bu parayı veren çıkarsa bi düşünürüm tabi ama talep durumunu incelemek için yaptım aslında.
http://www.sahibinden.com/_96_f_kasa_160000kmWQQaXQQ11918509WQQpXQQdisplayitem

görelim bakalım f kasaya rağbet var mıymış :D

kör satıcının topal alıcısı olur derler ( belkide tersi ) bu işler kısmet işi nasıl biz birilerinin arabalarını aldık adam ettiysek ve adam gibi kullanıyorsak elbet birileride bizim arabalarımızı alacak....

Nasıl Hakan ciddi şekilde dönen varmıdır ?

kör satıcının topal alıcısı olur derler ( belkide tersi ) bu işler kısmet işi nasıl biz birilerinin arabalarını aldık adam ettiysek ve adam gibi kullanıyorsak elbet birileride bizim arabalarımızı alacak....

:good: :good: :good: :good:
Çok haklısın Hüseyin abi ;)

hakan abi dost acı söylermiş bu devirde 12bin bile vermezler bnce (klimanın olmayışı :() daha geçen 2001 omegayı 13.500 e satıolardı bizimkiler şahin parasına gidiyor artık

yani satmaya değmez bnce çünkü o paraya bunun gibi bi araba bulmak çok zor
zaten maksat nabız yoklamak, ne arabadan bi şikayetim ne de paraya ihtiyacım var çok şükür, olur da makul bi alıcı çıkarsa bi düşünürüm

henüz bi dönüş yok abi, ama komik teklifler geleceğini tahmin ediyorum :D tabi alacaklar cevaplarını :D dükkanının önünü kapama deyip yol veririrm ;) tok satıcı hesabı

Geri