11.000 den aşşağı büyük konuşmak gibi olmasın ama kesinlikle satmazdım..Hatta daha bununla yapacak çok şeyim var Allah'ın izniyle... F garaja devamm...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bayi mi verdi 12.000 ytl.. iyi vermiş..şimdi kaç verirler acaba?ya aslında onlarda haklılar...sıfır araçlar bu kadar ucuzken ikinci el araç almak istemiyorlar..izmirde 5 opel bayisi ile görüştüm 3 ü ikinci el araç almıyoruz dedi..bu arada yeni favorim (japon teknolojisinin )yılın aracı olan mazda 2..23bin kusur satsaydım 12ye alcaktım ama artık vazgeçtim..şimdi bir kılıf yaptırcam özel..süper olacak
ayrıca aklıma bi fikir geldi biraz masraflı ama diyorum ki ön tarafa çıkma sis farı alıp içinede xenon taksam normal farda xenon rahatsız eder ama park+sis şeklinde kullansam parklarla normal farlara da beyaz ampul taksam nasıl olur ki
Sendemi satışa çıkardın Hakan abi ya fotoları görünce bile içim cızz ettiya :sorry: eğer 12 verende çıkmazsa söylenecek söz yok malesefdeneysel olarak bi ilan geçtim arkadaşlar
bu parayı veren çıkarsa bi düşünürüm tabi ama talep durumunu incelemek için yaptım aslında.
http://www.sahibinden.com/_96_f_kasa_160000kmWQQaXQQ11918509WQQpXQQdisplayitem
görelim bakalım f kasaya rağbet var mıymış
deneysel olarak bi ilan geçtim arkadaşlar
bu parayı veren çıkarsa bi düşünürüm tabi ama talep durumunu incelemek için yaptım aslında.
http://www.sahibinden.com/_96_f_kasa_160000kmWQQaXQQ11918509WQQpXQQdisplayitem
görelim bakalım f kasaya rağbet var mıymış
:good: :good: :good: :good:kör satıcının topal alıcısı olur derler ( belkide tersi ) bu işler kısmet işi nasıl biz birilerinin arabalarını aldık adam ettiysek ve adam gibi kullanıyorsak elbet birileride bizim arabalarımızı alacak....
Nasıl Hakan ciddi şekilde dönen varmıdır ?
zaten maksat nabız yoklamak, ne arabadan bi şikayetim ne de paraya ihtiyacım var çok şükür, olur da makul bi alıcı çıkarsa bi düşünürümhakan abi dost acı söylermiş bu devirde 12bin bile vermezler bnce (klimanın olmayışı ) daha geçen 2001 omegayı 13.500 e satıolardı bizimkiler şahin parasına gidiyor artık
yani satmaya değmez bnce çünkü o paraya bunun gibi bi araba bulmak çok zor
henüz bi dönüş yok abi, ama komik teklifler geleceğini tahmin ediyorum tabi alacaklar cevaplarını dükkanının önünü kapama deyip yol veririrm tok satıcı hesabıkör satıcının topal alıcısı olur derler ( belkide tersi ) bu işler kısmet işi nasıl biz birilerinin arabalarını aldık adam ettiysek ve adam gibi kullanıyorsak elbet birileride bizim arabalarımızı alacak....
Nasıl Hakan ciddi şekilde dönen varmıdır ?