Astra F Kullanıcıları Buraya

zaten maksat nabız yoklamak, ne arabadan bi şikayetim ne de paraya ihtiyacım var çok şükür, olur da makul bi alıcı çıkarsa bi düşünürüm

henüz bi dönüş yok abi, ama komik teklifler geleceğini tahmin ediyorum :D tabi alacaklar cevaplarını :D dükkanının önünü kapama deyip yol veririrm ;) tok satıcı hesabı

benim ilan da bu 11.500 veren çıktı aslında da satsak ne alıcaz diye düşündük :D vazgeçtik

http://www.sahibinden.com/135_000_deWQQaXQQ11549842WQQpXQQdisplayitem

Hakan hayırlı olsun diyelim...Allah gönlüne göre versin...Yalnız dikkatimi yan çıtaların altı çekti...Sanki gövde renginden daha koyu çıkmış..Aynı 200 Mercedesler gibi..Heryer siyah cıta altları gri renk gibi...Benim hoşuma gitti.. :D Tavsiye ederimm... :D

119185097994734e3g535yl6.jpg

aaa benim arabanın şahin jantlısı satılık :)

abicim görüşemiyoruz kaç zamandır :(
sorma efecim ya, işyerinde msn kullanamıyoz evde de açmıyorum neti
kampanyayı da ekliyeyim mi açıklamalar kısmına ;)

Hakan hayırlı olsun diyelim...Allah gönlüne göre versin...Yalnız dikkatimi yan çıtaların altı çekti...Sanki gövde renginden daha koyu çıkmış..Aynı 200 Mercedesler gibi..Heryer siyah cıta altları gri renk gibi...Benim hoşuma gitti.. :D Tavsiye ederimm... :D
valla fena fikir değil :D
uno hobbyler vardı bide öyle :)

Bak jantlar şahin jantı zaten,bide uno muno diyipte iyice rengini belli ettin abi hee:)

Hakan abi gel kampanya yapalım, 2 kum gri astra 23.5 milyar..biri manuel biri otomatik.ne dersin?

Arkadaşlar 2 hafta benzin pompası arızalandı ve yolda kaldım.Allahtan tam kayseriye girdimki durdu araba.yoksa dağın başında çocukla kalakalacaktık öyle.Pompayı değiştim ama yine ses yapmaya başladı.Sanırım herifin yanına yine gideceğim.Aksi takdirde bu pompaya güvenip yola çıkamam:(büyük ihtimal kullanılmış pompa taktı bana.Hiç edep kalmamış bu millette:mad:kime güvenecez bilmem ki

Arkadaşlar 2 hafta benzin pompası arızalandı ve yolda kaldım.Allahtan tam kayseriye girdimki durdu araba.yoksa dağın başında çocukla kalakalacaktık öyle.Pompayı değiştim ama yine ses yapmaya başladı.Sanırım herifin yanına yine gideceğim.Aksi takdirde bu pompaya güvenip yola çıkamam:(büyük ihtimal kullanılmış pompa taktı bana.Hiç edep kalmamış bu millette:mad:kime güvenecez bilmem ki
Çok geçmiş olsun İlker abi gerçekten üzücü bi olay :( İlker abicim ustanı değiştirdinmi yoksa aynı ustamı sormamın sebebi eğer aynı ustaysa başka bir usta bul dicem ama yok başka ustaysa diyecek laf bulamıyorum malesef :( eğer kullanılmış bir benzin pompasını taktıysa hiç iş ahlakı diye bişey kalmamış demektir :mad:

İlker çok geçmiş olsun....Kardeşim ne bahtsız adammışsın sen...Bir kurban kes sen en iyisi...Bu usta denen mahlukatlardan nedir bu çekimiz...Genelleme yapmamak lazım vardır iyileride diyorlar peki neden bize hiç denk gelmiyorlar...

Selam arkadaşlar,

Geçtiğimiz günlerde arabama yeni CD çalar takıldı, takıldı diyorum çünkü bana sürpriz oldu yılbaşı hediyesiymiş kocamdan :) Sony Xplod marka, Aux girişli ve bluetoothlu bir CD çalar. Bu bluetooth ne kadar rahatlıkmış anlatamam, özellikle araba kullanırken çok telefon ile konuşanlara şiddetle öneriyorum.
Aslında değinmek istediğim konu bu tesisatın kimin tarafından ve ne kadar büyük titizlikle yapıldığı. Oki'yi zaten bilen biliyordur ama değinmeden edemeyeceğim. Oktaycım ellerine sağlık. Gözüm gibi baktığım arabama sanki orjinaliymiş gibi oturtmuşsun teybi valla helal olsun. Ses acayip değişmiş, şimdi müzik dinlediğimi anlıyorum, kalite süper. Oktaycım tekrar tekrar ellerine sağlık ve binlerce teşekkürler... Sen olmazsan ne yapardık bilmiyorum valla. Süpersin süper...

Sevgiler
Meltem...

Meltem hanım saygılar,

Zaten arabanızın resminin çekildiği yer OKİ nin dükkanı :) güzel günlerde kullanın teybinizi..

OKİ aynı sihirbazlığı banada yaptı,size ek olarak bende OKİ ye 1 kez daha teşekkür ediyorum.

Geri