Astra F Kullanıcıları Buraya

işte ben lastikçilerden birisiydim 2005 yılına kadar babam rahmetli 1970 den öldüğü 2004 yılına kadar...

AAAA çok önemli o takılmayın dedığınız rakamlar sizin hayatla ölüm arasındaki o çok ince çizgiyi belirler..

AAAA çok önemli o takılmayın dedığınız rakamlar sizin hayatla ölüm arasındaki o çok ince çizgiyi belirler..

Hüseyin abiye katılıyorum...Lastik havasını ölçerim ben hep...Petrolde göstergeli kompresörler var...Çok zor değil bence...

Ademmut abininde lastik yanakları çok geldi bana.65....Bende 195-60-15 var araba traktör gibi yüksek... sizinki birde 185-65-14

Ademmut abininde lastik yanakları çok geldi bana.65....Bende 195-60-15 var araba traktör gibi yüksek... sizinki birde 185-65-14

195/60 olduğu zaman lastik yanak kalınlığı 11.7 cm oluyor
185/65 olduğu zaman ise 12 cm

ancak 15 ile 14 inç in farkını alıp yerden yükseklik için 2 ye bölersek :)

kısaca mutlu abi senin araç diğerine göre yaklaşık 1 cm yerden daha yüksek oluyor ve lastik çapı olarakta 1.95cm civarı daha büyük

195/60 olduğu zaman lastik yanak kalınlığı 11.7 cm oluyor
185/65 olduğu zaman ise 12 cm

ancak 15 ile 14 inç in farkını alıp yerden yükseklik için 2 ye bölersek :)

kısaca mutlu abi senin araç diğerine göre yaklaşık 1 cm yerden daha yüksek oluyor ve lastik çapı olarakta 1.95cm civarı daha büyük

Hadi yaa.. :D Valla bu işten anlamadığım ortaya cıktı şimdi..Çuvalladım...Rakamların dili aldattı beni :D :D

Lastik hava basıncı konusunda Hüseyin abi ile hem fikirim, 4 lastiğimide 32 PSİ da tutarım.

lastik gidiş duruş ve dönüş için ne kadar önemliyse hava değeri de o kadar önemli, öyle elle kontrolle falan olmaz, can taşıyoruz bu arabaların içinde
32 iyidir bence de.

arkadaslar cok hosuma gitti sizce nasıl?

fffffffffffed1.jpg

opelastraf1mu3.jpg

Son düzenleme:
Geri