Murat abicim evet Oktay Abi yaptı ama kesin bana sevgi sözleri söylemiştir bana yaparken..beraberdik çünkü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
haklısın Murat abi ama ben 2. derdim nedense daha çok cezbetti (Döşemeleri gerçekten süper)haklısın 1.olgun ve dolgun duruyor 2. sportmen ve yırtıcı duruyor 2.nin iç döşemesi de beyaz ya offff offff
+ olarak aracın en başta yolla temasını sağlayan parçası araçta en çok önem verdiğim parçaların arasına girer o yüzden sık sık benzin alırkende kontrol ederim Çünkü çok şişirilmiş bi lastik kabak lastikten hiçbir farkı yoktur.Havası inmiş bi lastiktede esneme payı olduğundan lastikteki dişler kapanır yine kabak lastik görevi görür o yüzden ideal hava basıncını koruyalımlastik gidiş duruş ve dönüş için ne kadar önemliyse hava değeri de o kadar önemli, öyle elle kontrolle falan olmaz, can taşıyoruz bu arabaların içinde
32 iyidir bence de.
arkadaslar cok hosuma gitti sizce nasıl?
+ olarak G kasanın ön konsolu mevcut Önder yinede 2. diyorum bende anlamadım ama döşemeleri beni fazlasıyla cezbettiüstteki güzel ama yere çok yakın türkiye de gitmez bu araba
alttakinin jantlarıda tencere gibi ama kapılar güzelmiş