Astra F Kullanıcıları Buraya

Bak jantlar şahin jantı zaten,bide uno muno diyipte iyice rengini belli ettin abi hee:)

Hakan abi gel kampanya yapalım, 2 kum gri astra 23.5 milyar..biri manuel biri otomatik.ne dersin?
uyar valla hemen hazırlayalım ilanı

Arkadaşlar 2 hafta benzin pompası arızalandı ve yolda kaldım.Allahtan tam kayseriye girdimki durdu araba.yoksa dağın başında çocukla kalakalacaktık öyle.Pompayı değiştim ama yine ses yapmaya başladı.Sanırım herifin yanına yine gideceğim.Aksi takdirde bu pompaya güvenip yola çıkamam:(büyük ihtimal kullanılmış pompa taktı bana.Hiç edep kalmamış bu millette:mad:kime güvenecez bilmem ki
geçmiş olsun kardeşim,

Meltem hanım saygılar,

Zaten arabanızın resminin çekildiği yer OKİ nin dükkanı :) güzel günlerde kullanın teybinizi..

OKİ aynı sihirbazlığı banada yaptı,size ek olarak bende OKİ ye 1 kez daha teşekkür ediyorum.
oki abimizle tanışmak fırsat olmadı ama ilk gelişimde gidicez senle dimi efecim ;), he bide aklıma bi ledli kadran projesi geldi ki sorma. deneyebilirsem süpriz yapıcam ;)

valla buhar olunca açıorum 2 saniye sonra gidiyor

Arkadaşlar 2 hafta benzin pompası arızalandı ve yolda kaldım.Allahtan tam kayseriye girdimki durdu araba.yoksa dağın başında çocukla kalakalacaktık öyle.Pompayı değiştim ama yine ses yapmaya başladı.Sanırım herifin yanına yine gideceğim.Aksi takdirde bu pompaya güvenip yola çıkamam:(büyük ihtimal kullanılmış pompa taktı bana.Hiç edep kalmamış bu millette:mad:kime güvenecez bilmem ki
ilker abi geçmiş olsun..ihşallah değiştirir pompayı...sende lpg yok ama pompa bozuldu benmkide bozulduğunda LPGden sanmıştım..:)

arkadaşlar herkese selamlar
benim sormak istediğim bu bizim f serisi araclarda ideal lastik havaları kac olmalı şu an araçta takılı olan 185/65/14

İlker kardeşim gerçekten geçmiş olsun diyor.. eğer dediğin gibi yeni parası alıpta çıkma gazlamaya kalkmışsa o zatı muhteremi Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın ilaç merhem parası oldun derim

ya ne ıdeal havasıyla falan urasıosunuz elınızle kontrol edın ıste ben hıc bugune kadar kac ps bastım acaba dıye bakmadım bukadar ayrıntıya gırmeyın arkadaslar arabada lastık basınc sensoru yok nası olsa:D

ya ne ıdeal havasıyla falan urasıosunuz elınızle kontrol edın ıste ben hıc bugune kadar kac ps bastım acaba dıye bakmadım bukadar ayrıntıya gırmeyın arkadaslar arabada lastık basınc sensoru yok nası olsa:D

hoppala siz öyle yapmaya devam ama millet bırak lastik üretiçisinin tavsiyelerine uysun..

sen hıc lastık tamır ettırdıkten sonra abı 32 ps bastım gule gule gıt dedıgını duydunmu lastıkcının??? yada lastık aldıgın yer mesela lastıklere hava basarken 32 ps mı bastı kontrol ettınmı bukadar rakamlara takılmayın arkadaslar

Geri