peki klima arızası için arabayı bilgisayara bağlasak arıza tespit edilirmi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arıza tespit cihazı motor içindir genelde.klimacıya ya da oto elektrikçiye götürmen lazım harun.klima çalışmıyor derken fan mı dönmüyor?o zaman klimayla alakası yok kesin fanın elektriği bozuktur.klimanın çalışıp çalışmadığını soğutup soğutmadığından anlarsınpeki klima arızası için arabayı bilgisayara bağlasak arıza tespit edilirmi
dün baktım sigortalar sağlam.ama düğmeye bastığımda komprösör ve fan devreye girmiyor kesin elektrik arızası herhalde.
murat abi doğum günün kutlu olsun....iyiki doğdunn.....
Alican xenon farlarda güzel olur ama filmde güzel olur şimdi bende kararsız kaldım ama herhalde film yaptırırımsizinde fikrinizi alıyım elimde arabaya harcıyabileceğim 200tl var her ne kadar babam para harcama şu arabaya dediysede kafaya koydum ama karar veremiyorum sizce xenon kit mi yoksa cam filmi mi yaptırıyım?? önce xenon diye düşündüm sonra bizim eski tip farlarda xenon güzel olmaz cam filmi çektiriym diye düşündüm şimdi karar veremiyorum. aslında arabayı ablam filanda kullanıyor e malun bayan şöför bazı hayvanlar rahat vermiyorlar cam filmi daha mantıklı geliyor o yüzden
parayı biriktir angel yap bence daha iyi olur film yaptırcan sonra ceza yicen xenon yapcan dediğin gibi güzel durmuyo bence biriktir az daha angel taktırsizinde fikrinizi alıyım elimde arabaya harcıyabileceğim 200tl var her ne kadar babam para harcama şu arabaya dediysede kafaya koydum ama karar veremiyorum sizce xenon kit mi yoksa cam filmi mi yaptırıyım?? önce xenon diye düşündüm sonra bizim eski tip farlarda xenon güzel olmaz cam filmi çektiriym diye düşündüm şimdi karar veremiyorum. aslında arabayı ablam filanda kullanıyor e malun bayan şöför bazı hayvanlar rahat vermiyorlar cam filmi daha mantıklı geliyor o yüzden