arkadaşlar merhaba.adım burak.acıbadem-ist. da oturuyorum.sizlere bir sorum olacak.98 astra f model arabam var.ön panjur ve ön tanpon değişikliği yapmak istiyorum tavsiyesi olanlar varmı diye sormak istedim.ayrıca 17 inch jant taktırmak için yaylarıda değiştirmek gerekiyormu..ilginize şimdiden teşekkür ederim.görüşmek üzere
hoşgeldin aramıza
yay değiştirmeden 17 takarsan jip gibi durur araba
pancuru yaptırman lazım hazır olarak tr de pek satılmıyor
tam da alengirli kısmı çekmemişsin,göstergelerle saat tarih hısmını yaparken çekemedim; ama diğer kısımları yaparken çekerim;dün tam 6 saat uğraştım; bugünde uğraşacam;tam olarak ancak cumartesi biter; tek başıma uğraşınca foto çekmemeye fırsat olamdı ,ama diğer kısımların yapılışını fotalarım;az önce göstergeleri tam olarak sabitledim; km saatini falan kontrol ettim; şimdilik sorun yok........
bi ara kısa bi özet yap benim de niyetim var da tırsıyorum
astra f hacback li arkadaşlar bi ruhsatlarınızı kontrol ediverin bakim benim ruhsatta astra HB NB yazıyor yoksa benim ruhsattamı bi yanlışlık var!!!!
bende hiç ibare yok
ama senin araba baştan sedan olup sonra modlanmış olmasın
Niye yükseltmek istiyosun ki??şu anda lastikler 195 55 15, 195 60 15 yapmaya kesin kararlıyım.Acaba üste sürtme yapar mı? yükseltmek gerekir mi? bu arada 4 amortisör yeni değişti.