Hafif kusur far ayarı çıkar ancak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hafif kusur far ayarı çıkar ancak
Hadi hayırlısı cengizyarın muayeneye gidiyorum hafif kusur bulurlarsa itiraz edecem canım cıktı her seyini kontrol ede ede
far ayarınıda yaptırdım bakalım ona birsey bulacaklarmı cok merak ediyorum
Hadi hayırlısı cengiz
halilakel' Alıntı:Alıntı:
rockSEWER´isimli üyeden Alıntı
far ayarınıda yaptırdım bakalım ona birsey bulacaklarmı cok merak ediyorum
ben de farları cihazla ayarlatmıştım ama farlarda hafif kusur buldular; zaten içeriye seni sokmuyorlar; dışarıda izleyebiliyorsun; dolyısıyla itirazı ancak bitince edebilirsin ama iş işten geçmiş olur....
ehehe büyük konuşmamak lazımmış maueneden geldim 2 tane hafif kusur aslında kusursuzdu bencede işte neyse
1. Kısa far ayarı ( far ayarlarını yaptırıp gittiğim halde )
2. Sıvı yakıt uyarı etiketi gibi bişi ( LPG ampleminide sızdırmazlıgı alıp gittigim için yapıştırmayı unuttum, arabanın ğöğüsüne atmıştım adamda yapıştırmamış olsun )
ama sonucta geçtim pazartesi günüde ruhsat yenileme ohh behh
ucuz yırtmışsın ,bende bunlara ek olarak yağ kaçakları ve ilk yardım çantasının standartlara uygun olmaması da hafif kusurdu....
geçmiş olsunehehe büyük konuşmamak lazımmış maueneden geldim 2 tane hafif kusur aslında kusursuzdu bencede işte neyse
1. Kısa far ayarı ( far ayarlarını yaptırıp gittiğim halde )
2. Sıvı yakıt uyarı etiketi gibi bişi ( LPG ampleminide sızdırmazlıgı alıp gittigim için yapıştırmayı unuttum, arabanın ğöğüsüne atmıştım adamda yapıştırmamış olsun )
ama sonucta geçtim pazartesi günüde ruhsat yenileme ohh behh