Astra F Kullanıcıları Buraya

ne yalan sölim arkadaşlar bi tavan döşemesi için 150 civarı istiyorlar burda koyuyor vermek o parayıda be!! :) sarkmanın tam ortasından tavan döşemesinin aynı renginde bi raptiye işi götürüyor şu anda :D daha berbat olmadan yaptırmama bende!!

Hakan abi Art Car Cem abi iyidir, süper iş yapar. Şu an cabrio M3'ü ile meşgul :)

Dükkanın altı galeri gibidir, bordo porsche sini mutlaka gör derim gideceksen :)
gidecek olursam çağırırım seni de ;)

Merhabalar millet
mehaba Cengiz

ne yalan sölim arkadaşlar bi tavan döşemesi için 150 civarı istiyorlar burda koyuyor vermek o parayıda be!! :) sarkmanın tam ortasından tavan döşemesinin aynı renginde bi raptiye işi götürüyor şu anda :D daha berbat olmadan yaptırmama bende!!
raptiye falan da iyice şahin gibi olcak uydurma şeylerle
en kötü iht. söküp kendim yapıştırmayı denerim ama kötü durumda zaten döşeme eski sahibi nası becerdiyse sigara değdirmiş tavana öküz

raptiye falan da iyice şahin gibi olcak uydurma şeylerle
en kötü iht. söküp kendim yapıştırmayı denerim ama kötü durumda zaten döşeme eski sahibi nası becerdiyse sigara değdirmiş tavana öküz
:D sigarayı bırakmadan önce o haltı bende yemiştim elimde sigara varken kafamı kaşımaya kalkınca :D ufak bi yanık oluştu ama o kadar göze batmıyor allahtan

arkadaşlar Ankara dan herkese selmalar. foruma dun itibari ile katıldım. 2 gün önce 1995 mopdel sedan, 1.6, otomatik, klimalı, lpg li bir f kasa astram oldu. Astra f kasaya daha önceden kardeşimin arabası olduğu için ş içi ve yolda uzun zaman kullandım. kalitesi yol tutuşu hakkında zaten var olan fikrime birde otomatik tutkum eklenince sonunda bizim prensesi kapının önüne koyduk. (verene hamd olsun). Araç gümrükten cekilmiş zamanında. üzerinde 8 valf orgjinal General Motor var. 150.000 km de. 10 yıldır adam gözü gibi bakmış sağosun.
bununla ilgili bir kaç soru sormak istiyorum. cevaplayabiliriseniz çok sevinirim.
1- arac otomatik olması nedeni ile dikkat edilmesi gereken husular ver mıdır? nelerdir ?
2- Aracıma kol dayama yaptırmak istiyorum. bununla ilgili bişr önerniz, tavsiyeniz var mı ?
3- aracımın üzerinde 175-70-13 cantlar ve lastikleri var. bunun General Motor müşteri hizmetlerine sdordum ancak henuz cevap gelmedi. orjinali nedir. 13 değilse böyle kullanmamın bir sakıncası var mıdır ?
4- aracım ist anakara arası 450 km yolu 41 lt gazla gelmiştir, sürat 110-120. normal midir?

farkındayım uzun oldu ancak bende yeniyim aklımda çok şey var. hoşgörünüzü sığıonıyorum. selamlar....

selamlar; tavanı söküp yeniden kaplayabilirsiniz; 1.5 metre elyaflı kumaş ya da deri; ve bir kutu bally lazım birde rahat havadar bir yer; söküp temizleyip bally i her iki parçaya süreceksiniz kurumasını bekleyecksiniz; iki parça da kuruduktan sonra birleştirip üzerine mdf vb birşeyle bastırıp çekiçleyin ;bu arada bugün şanzumanı indirdik; debriyaj seti gitmiş; bilya bitmiş yay falan mahfolmuş; luk marka set 200 tl ; alınıp takılacak yarın; sol ön çamurluğu boyamıştım ama rengi tutmadı ; o da yamanacak bilgisayardan boyayı çıkarttım; arka tamponu boyadım plaka lambasını beyaz led yaptım, işler bitince ön tamponuda boyayacam; resimleri koyarım; çok güzel olacak arabam ,ah birde direksiyonu hidrolik olsaydı; neyse artık mecburen iki sene binmeyi düşünüyorum; bukadar masraftan sonra satılmaz; biraz keyfini sürmek lazım......

Bizde angellerı taktık xenonsuz olmuyor sol ampul patlamıs zaten kısa zamanda takarm xenonları.

arkadaşlar Ankara dan herkese selmalar. foruma dun itibari ile katıldım. 2 gün önce 1995 mopdel sedan, 1.6, otomatik, klimalı, lpg li bir f kasa astram oldu. Astra f kasaya daha önceden kardeşimin arabası olduğu için ş içi ve yolda uzun zaman kullandım. kalitesi yol tutuşu hakkında zaten var olan fikrime birde otomatik tutkum eklenince sonunda bizim prensesi kapının önüne koyduk. (verene hamd olsun). Araç gümrükten cekilmiş zamanında. üzerinde 8 valf orgjinal General Motor var. 150.000 km de. 10 yıldır adam gözü gibi bakmış sağosun.
bununla ilgili bir kaç soru sormak istiyorum. cevaplayabiliriseniz çok sevinirim.
1- arac otomatik olması nedeni ile dikkat edilmesi gereken husular ver mıdır? nelerdir ?
2- Aracıma kol dayama yaptırmak istiyorum. bununla ilgili bişr önerniz, tavsiyeniz var mı ?
3- aracımın üzerinde 175-70-13 cantlar ve lastikleri var. bunun General Motor müşteri hizmetlerine sdordum ancak henuz cevap gelmedi. orjinali nedir. 13 değilse böyle kullanmamın bir sakıncası var mıdır ?
4- aracım ist anakara arası 450 km yolu 41 lt gazla gelmiştir, sürat 110-120. normal midir?

farkındayım uzun oldu ancak bende yeniyim aklımda çok şey var. hoşgörünüzü sığıonıyorum. selamlar....

öncelikle hoşgeldiniz; ototmatik şanzumanın yağına bakmayı ihmal etmeyin; bu yağ meselesi forumda epey tartışılmıştı; kol dayamayı iyi bir döşemeciye köpükten kestirip koltuğa sabitleterek yaptırın; orta konsola takılanlar da var ancak çok kullanışsız oluyor;orjinal lastik boyutunuz 175/70/13; şehirler arası yakıtınız ise gayet makul değerlerde bence; benim aracımla aynı yakmış....

öncelikle hoşgeldiniz; ototmatik şanzumanın yağına bakmayı ihmal etmeyin; bu yağ meselesi forumda epey tartışılmıştı; kol dayamayı iyi bir döşemeciye köpükten kestirip koltuğa sabitleterek yaptırın; orta konsola takılanlar da var ancak çok kullanışsız oluyor;orjinal lastik boyutunuz 175/70/13; şehirler arası yakıtınız ise gayet makul değerlerde bence; benim aracımla aynı yakmış....
öncelikle cevabuızın için teşekkür ederim. Özellikle bu cant meselesi kafama takılmıştı. beni rahatlattınız. otomatikte bir sorun yok hamd olsun. ama yaygın inanış göre böledir ya. otomatik sorun çıkarır diye. bu sorumda bilinçaltının en guzel ispatı galiba. kol dayama için ankarada usta veya alınacak yer önerisi olan arkadaş varmı avaba. bunu belirtirseniz sevinirim. ayrıca aslında sizinli hemşeri sayılırız. hanım mersin li. çokta memleket tutkunu ve fanatiğidir. herkese selamlar..

Barış Bey öncelikle merhaba ve yeni aracınızla birlikte garajımıza hoşgeldiniz, güzel günlerde f kasayı kullanın.

Otomatik şanzımanlı f kasa kullanıyorum,dikkat etmeniz gereken nokta araç tamamen durmadan viteslerle oynamayın. Tamamen durdurun ve P [park vitesidir,arabayı park ettiğinizde P konumuna getirin], R[geri vitestir] D[drive] vitesidir. Yağına çok dikkat edin ve patinaj olayından kaçının, başka hiç bir ekstrası yoktur eğer şanzıman bakımlıysa.İyi bir ustaya gösterin şanzımanınızı.

Jant konusunda da dert edilecek bişey yok.

Keyifli forumlar diliyorum

Geri