Astra F Kullanıcıları Buraya

ben bi gidecem baskı balata
debriyaj ve fren ayarlarına baktıracam.
balatalar değişirse 200-300 lira diyor arkadaşlar.

sanayiye gidersen birde ön camın fiyatını sorsana benimkinde sağ aynanın yanında başlayıp ortada biten bir catlak değiştirmeyi düşünüyorum
fiyatları ne öğrenir paylaşırsan sevinirim

tamam kardeş benimkinde de küçük bi çatlak var onun etrafını çizdirmeye gittiğimde sorarım.burdan paylaşırım 1 -2 hafta içinde.yani money money

normal de yok ben bi çıkmacıdan bulmuştum ilk aldığımda taktırdım tavsiye ederim !!!

arkadaşlar bu araçların altında koruma yok mu?
tümseklerde altı sürtüyor . kartel yok mu altında.

arkadaşlar f kasaların alt kooruması.kartel. yok mu ?

normal de yok ben bi çıkmacıdan bulmuştum ilk aldığımda taktırdım tavsiye ederim !!!

Malesef yok ama illaki taktırmanı tavsiye ederim yoksa altı değdiği için baş ağrıtabiliyo :( fiyatı 60 tlydi ;)

aman arkadaşlar naaptınız??

kartersiz araba mı olur :D
"karter koruma" onun adı, fabrika çıkışı hiç bi arabada yok bildiğim kadar
ama genelde o ses gelen yer egsozdur, en alt nokta egsoz orta susturucu hizası, kanala girerseniz her tarafı yuvarlak iken ortada bi düzlük görürsünüz.

karter daha ziyade taş vs. gibi tek başına olan çıkıntılara vurabilir, burak bilir hiç hoş bi durum değildir :D

aman arkadaşlar naaptınız??

kartersiz araba mı olur :D
"karter koruma" onun adı, fabrika çıkışı hiç bi arabada yok bildiğim kadar
ama genelde o ses gelen yer egsozdur, en alt nokta egsoz orta susturucu hizası, kanala girerseniz her tarafı yuvarlak iken ortada bi düzlük görürsünüz.

karter daha ziyade taş vs. gibi tek başına olan çıkıntılara vurabilir, burak bilir hiç hoş bi durum değildir :D
dediğin gibi egzost olabilir.
yüksek bi araç ama yine de sürtüyor.
toyota eski kasa gibi

teker-çamurluk arası fazla olmasına karşın yerden alttaki ıvır zıvır yüksekliği epey az,
zaten dikkatli bakarsanız ön kısım arkaya göre daha alçak duruyo, bu sebepten de kasislerde ön taraf takır tukur gidiyo

Geri