Astra F Kullanıcıları Buraya

hepinize teşekkürler hoşbulduk... bu sedan kasa için internet aleminin altını üstüne getirdim ama hiç bişey bulamadım diyebilirim sadece cacanoto dye bi yerde stop lambalı spoiler buldum oda çok hoşuma gitmedi.. bide ben erzurumda yaşıyorum malum burda modifiye konusu çok zayıf... peki bana sipariş verebileceğim bi yer söyleyebilirmisiniz??

oh oh garaj canlanmış :D Ne güzel yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz. Hayırlı olsun F kasalarınız :D .

Karter muhafaza bizdede yok aslında taktırmak lazım. Asfaltın üstünde çakıl taşı olsa sürtücek utanmasa:D hele 5 kişi bindikmi asfalta 0 gidiyoruz :D

öncelikle yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum,ben de arabamı alalı 15 ay kadar oluyor.her ne kadar forma çok fazla katılamasamda bu formdan arabam ve arabalar hakkında çok şey öğrendim.bence f-sane sahipleri hem araçları hem de sıcakkanlı ve dostçulluklarıyla la F-SANE'ler...:good::good::good:

arkadaşlar kartel koruma sacını ben 50 tl ye aldım birkaç ay önce ayrıca luk marka debriyaj setini de işçilik dahil 350 ye taktırdım...

bu arada arabanın alçak olmasından şikayetçi olan arkadaşlardanım ama anlamadığım nokta yay takıp iyce alçantan arkadaşlar nasıl kullanıyorlar???:eek:

değerli arkadaşlarım ve abilerim biz bugün babmla bir delilik yapıp sıfır astra h aldık...enjoy+elegance paket mavi..yarın kapora vereceğiz...1.3 dizel turbo..benim f ucuza gidio..çok sevinçliyim..allah herkese nasip etsin bu duyguyu...,

bir astra f-sane dha kaydııı off....

değerli arkadaşlarım ve abilerim biz bugün babmla bir delilik yapıp sıfır astra h aldık...enjoy+elegance paket mavi..yarın kapora vereceğiz...1.3 dizel turbo..benim f ucuza gidio..çok sevinçliyim..allah herkese nasip etsin bu duyguyu...,

bir astra f-sane dha kaydııı off....
Hayırlı olsun sercan demek bir F-SANE daha gidiyo :( dediğim gibi olacak demekki İlker abi başladı devamı çorap söküğü gibi gelecek :) H kasalarda güzel araçlar hemde 1.3cdti tadından yenmez ne yalan söleyim ;)

Hayırlı olsun sercan demek bir F-SANE daha gidiyo :( dediğim gibi olacak demekki İlker abi başladı devamı çorap söküğü gibi gelecek :) H kasalarda güzel araçlar hemde 1.3cdti tadından yenmez ne yalan söleyim ;)
sağol kardeşim ben burdayım haa atmayın:( beni aranızdann...az yaksında gerisi zaten çok güzel...her şey varr:D

Geri