Astra F Kullanıcıları Buraya

teker-çamurluk arası fazla olmasına karşın yerden alttaki ıvır zıvır yüksekliği epey az,
zaten dikkatli bakarsanız ön kısım arkaya göre daha alçak duruyo, bu sebepten de kasislerde ön taraf takır tukur gidiyo
evet abi geçen gün yolun ortasındaki kamplumbayı son anda fark ettim dağlık bir yoldaydım çift yöndü ama kaçamadım karşı şeride duramdım da ortalayım dedimm ses geldi :mad:çok üzüldüm kızdım kendime 80le gidiyodum durdum 5dk falann süremedim..:(:(:mad:

aracı ilk aldıgım zamanlarda hiç hoşuma gitmeyen sey kasislerden geçerken falan altı değiyordu :D sorun benmişim :D şimdi hiç oyle bi sorun yok :D

Amortisörleri ve z rotu degisince baya farketti araba bınıyoruz bakalm bırde bunun 0 ı olsa yine alırım :D

Yeni katılan bütün arkadaşlara hoş gelmişsiniz der.. keyifli paylaşmaler dileğiyle.

karter korouyucu yok maalesef ben de çıkmacıdan 50 tl ye almıştım.. karter sağlam gibi gözükesede benimki otomatik şanzumanı vurmaktan korkmaktayım.. daha önce renault kullanıcısı olarak sürülmüş tarlada bile gezebilirken bu araçlar alçak sürünmede..
.

....15'' jant flerin orjinal lastik ebadı 195 / 55 / 15 ....ama çok pahalılar ( 4 lastikte ..1 lastik parası fark ediyor) bende 195 / 60 / 15 Kumho aldım 85 tl ye ama pişman oldum 185 60 15 almadığıma zira 55 yanak yüksekliğinde ve hada ucuzdu...

aman arkadaşlar naaptınız??

kartersiz araba mı olur :D
"karter koruma" onun adı, fabrika çıkışı hiç bi arabada yok bildiğim kadar
ama genelde o ses gelen yer egsozdur, en alt nokta egsoz orta susturucu hizası, kanala girerseniz her tarafı yuvarlak iken ortada bi düzlük görürsünüz.

karter daha ziyade taş vs. gibi tek başına olan çıkıntılara vurabilir, burak bilir hiç hoş bi durum değildir :D
Zaten abicim ben ondan bahsetmiştim :) evet gerçekten çok kötü bi olay ve benden F kasa kullananlara tavsiye takırtı tukurtu duyduğunuzda durup illaki inceleyin :( yoksa başınız yanabilir :( Allahtan farkettikte başımız ağrımadan kurtulduk :)

tüm astra fcilere slm ben daha yeni bi 98 astra f sedan aldım ve aranıza katıldım. şimdi aracımı kişiselleştirme adına bi kaç planım var. öncelikle araca fazla abartılı olmayan bi body kit ve bi spoiler almak istiyorum bu konuda bana yardımcı olabilecek kimse varmı?. şimdiden hepinize teşekkür ediyor kazasız belasız yolculuklar diliyorum.

ilker kardeş hayırlı olsun.
tecrübelerini paylaşmaya devam edersin bizlerle.
sağol kardeş.inşallah elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.muhabbetimize hoşgeldin bu arada:)arabanı yeni almıssın sanırım sana da hayırlı olsun.f kasa çok tatlı arabadır.ama bana yaramadı ve yar olmadı malesef:(hayırlısı

aracı ilk aldıgım zamanlarda hiç hoşuma gitmeyen sey kasislerden geçerken falan altı değiyordu :D sorun benmişim :D şimdi hiç oyle bi sorun yok :D

nası yani :confused:

5 kişi oturt içine en dandik belediye frenlerinden bile zor geçiliyo,
duruşa yakın hıza gelip çapraz yapıp anca geçiliyo

Hakan KIRCI kardeşim senin lastikler ne marka ...?
abi benimkiler 185/60/14 yokohama
dediğim gibi 100% memnun sayılmam ama durma mesafesi falan fena değil.

tüm astra fcilere slm ben daha yeni bi 98 astra f sedan aldım ve aranıza katıldım. şimdi aracımı kişiselleştirme adına bi kaç planım var. öncelikle araca fazla abartılı olmayan bi body kit ve bi spoiler almak istiyorum bu konuda bana yardımcı olabilecek kimse varmı?. şimdiden hepinize teşekkür ediyor kazasız belasız yolculuklar diliyorum.
hoşgeldin aramıza
araban hayırlı olsun kazasız belasız bin.
sedan body bulamıyor sedan kullanan arkadaşlar, size custom body yolu görünüyor :)

Geri