Ben satmaya niyetlendim vazgectim bendne önce ilker abi ve sercan sattı hayırlısı bakalm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sercanım hayırlı olsun iyi yapmıssınız?kazasız belasız sürüşler dilerim.sıfır astra da çok tatlı olur haaaimrendim şimdi6 ileri onlar demi?değerli arkadaşlarım ve abilerim biz bugün babmla bir delilik yapıp sıfır astra h aldık...enjoy+elegance paket mavi..yarın kapora vereceğiz...1.3 dizel turbo..benim f ucuza gidio..çok sevinçliyim..allah herkese nasip etsin bu duyguyu...,
bir astra f-sane dha kaydııı off....
çok sağol ilker abi...astra f hala bnde haftaya vercem..bnde istemedim satatı ama 1000 ytl üzeri masrafı var tavan sarkması,direksiyon kutusu,fren diskler balatalar,ön amartisörler vsss...dhaada çıkar birde yıllık bakımı..daha iyi oldu bu..6ileri dizeller ...turbo da var...dizel bakımı için çok bilgisizim ama..sercanım hayırlı olsun iyi yapmıssınız?kazasız belasız sürüşler dilerim.sıfır astra da çok tatlı olur haaaimrendim şimdi6 ileri onlar demi?
süper egsoz var performansÖnder bencede fenaymış ama bana kalırsa body kit yerine ne bilim daha başka bişeyler yapılabilir
Sercanım o F-SANENİN hatırası olsun sana baktıkça hatırlarsın şaka bi yana önderde zaten mevcutsüper egsoz var performans
burak öyle deme ama yaa.zaten bir burukluk oluyoo...aracı aldığım yere veriyorum sizce bazı aksesuarları flan söksem mi?kolçak,emniyet kemer yastığı,direksiyon kılıfı,egsoz ucu krom,ecza çantası,yangın söndürücüü babmda hiç biri yok trnsportera alayım diyorum ama ayıp olur mu??abilerden yardımm?? hıımm unutuyodum bnim farlarda osramın beyaz ampulü var sislerde de almaya kalksan 100 lira ikisi...takarmıyım ki yenisine olur mu buraq bu soru sana astra h da H4 mü var?Sercanım o F-SANENİN hatırası olsun sana baktıkça hatırlarsın şaka bi yana önderde zaten mevcut