Astra F Kullanıcıları Buraya

Ben satmaya niyetlendim vazgectim :D bendne önce ilker abi ve sercan sattı hayırlısı bakalm

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

Fsaneleri satıp yeni araç alan arkadaşlar hepinize hayırlı olsun

ayrıca bu astranın bodykiti çok hoşuma gitti bi işlem yapma vakti geldi sanırım :D
mailbox001.jpg

dsc1716.jpg

xsp0524.jpg

xsp4813.jpg

bu arada body kit irmscher in :eek:

Son düzenleme:
değerli arkadaşlarım ve abilerim biz bugün babmla bir delilik yapıp sıfır astra h aldık...enjoy+elegance paket mavi..yarın kapora vereceğiz...1.3 dizel turbo..benim f ucuza gidio..çok sevinçliyim..allah herkese nasip etsin bu duyguyu...,

bir astra f-sane dha kaydııı off....
sercanım hayırlı olsun iyi yapmıssınız?kazasız belasız sürüşler dilerim.sıfır astra da çok tatlı olur haaa:Dimrendim şimdi:D6 ileri onlar demi?

sercanım hayırlı olsun iyi yapmıssınız?kazasız belasız sürüşler dilerim.sıfır astra da çok tatlı olur haaa:Dimrendim şimdi:D6 ileri onlar demi?
çok sağol ilker abi...astra f hala bnde haftaya vercem..bnde istemedim satatı ama 1000 ytl üzeri masrafı var tavan sarkması,direksiyon kutusu,fren diskler balatalar,ön amartisörler vsss...dhaada çıkar birde yıllık bakımı..daha iyi oldu bu..6ileri dizeller ...turbo da var...dizel bakımı için çok bilgisizim ama..:confused:
yada turbo bakımı ? :confused:

Sercanım o F-SANENİN hatırası olsun sana :) baktıkça hatırlarsın ;) şaka bi yana önderde zaten mevcut :)
burak öyle deme ama yaa.zaten bir burukluk oluyoo...aracı aldığım yere veriyorum sizce bazı aksesuarları flan söksem mi?kolçak,emniyet kemer yastığı,direksiyon kılıfı,egsoz ucu krom,ecza çantası,yangın söndürücüü babmda hiç biri yok trnsportera alayım diyorum ama ayıp olur mu??abilerden yardımm??:confused::D hıımm unutuyodum bnim farlarda osramın beyaz ampulü var sislerde de almaya kalksan 100 lira ikisi...takarmıyım ki yenisine olur mu buraq bu soru sana astra h da H4 mü var?

Geri