boya gibi uygulayan biri vardı hatta sitede linkini falan vermişlerdi
onlardan olursa canavar gibi olur
plaka altındaki kısım çok iyi fikir
onlardan olursa canavar gibi olur
plaka altındaki kısım çok iyi fikir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mutlu kardeş inan dediğin gibi değil.bi defa yeni bir arabaya biniyosun ve hiçbir yerinden tık bile gelmiyor.yumuşak süspansiyonu sayesinde bozuk yolları yağ gibi geçiyosun ve uzun yolda km de 100 bin yakıyosun ve kedi gibi de kıvrakbana clio hakkında söylenenlerin abartı olduğunu kullanınca anladım.bence önyargılı olmayalım aldığım arabanın gerçekten tatlı bir kullanımı var.10 larca arabaya bindim ve arabaların ciğerini bilirimorta kalite ama fiyatına göre güzel bir araba.benim f kasaya gelincee onun sıkıntılarından bıkmıştım zaten adını bile anmıyorum
Parçalar sökülse götür evde yap ama parçalar sökülmeden işçilik ister folyolar var öle yapılabilir.
cengiz abi sağol babamla corsa bakmaya gittik 1.2 benznli 24 milyar a hiç kalmamış -... sonra babam astra ya bayıldı benzinli istedi bend dizell sonuç bu...ama korkuyorumm dikkat şart artıkkSercan hayırlı uyugrlu olsun ya , o deliliği bende ötv nin çıktıgı ilk zamanlarda babamla yapıcaktımda maddi nedenlerden ötürü yapamamıştım.Ama Astra H ye geçişine sevindim tekrardan hayırlı ugurlu olsun..
mutlu abi teşekkürler sağoll..gerçekten ne zamandır yoksun buralarda...hepimize nasip etsin allah.Sercan kardeşim Hayırlı olsun yeni astran...Allah güzel günlerde binmeyi nasip etsin inşallah.....
Aman Mutlu abi en azından arada selam yazsanda olur Bu arada allah kolaylık versin bu devirde işlerin yoğun olması kadar güzel bişey yok Tabikide yani sadece biz F kasalar için artık burda değiliz kasırga gitse bile ben burdayımİşler çok yoğun Burak sorma...Sadece bazı zaman okumakla yetiniyorum yazdıklarınızı..Fırsat buldukça buralardayım merak etmeyin arabamda hala kapının önünde Allah'ın izniyle... Bizi ne kadar F kasalar birleştirdiysede,onlardan vazgeçsekte burdan kopamayız..Unutmayalım ki F kasa kullanıcıları özeldir...Bineği ne olursa olsun kişilikleri değişmez..
İlker için bişey diyemiyeceğim tabii.. Attan inip resmen eşşeğe bindii.. Yapacak bişey yok yazık oldu..
Walla aracınızın kaçbinde ne kadar yaktığı çok önemli normalde opeller yağ yakmasıyla bilinir eğer aşırılık yoksa 3500kmden daha az bi mesefede 1 lt yakıyosa bi bakılması gerekirarkadaş arabam yağ yakıyor ve km si fazla değil sebebi ne olabilir
Walla öle Cengiz ne biliyim şuaralar piyasa çok kötüya inş. eskisine döner yoksa cidden şahin doğan fiyatına giden F kasalar görüyorum Hastalık bu olsa gerek işte piyasası ne kadar düşsede yine insan satmak gelmiyo içinden hele bugün passatın bi türlü sollayamadığını dikiz aynasından görünce bir daha gururlandımyok burak ya sampanyalarımız hiç patlayacak gibi gelmiyor aklıma biraz binelimde bi hastası denk gelirse veririz bizde bi atlayış yaparız sanırım