Astra F Kullanıcıları Buraya

Sercan hayırlı uyugrlu olsun ya :), o deliliği bende ötv nin çıktıgı ilk zamanlarda babamla yapıcaktımda :D maddi nedenlerden ötürü yapamamıştım.Ama Astra H ye geçişine sevindim tekrardan hayırlı ugurlu olsun..
Cengiz şampanyalar elimizdemi patlıcak nolucak :D :D :D bizimde aklımızda bi delilik vardı imkanlar neticesinde ertelendi :( artık F-saneler elden birer birer çıkıyo :cry:

Cengiz şampanyalar elimizdemi patlıcak nolucak :D :D :D bizimde aklımızda bi delilik vardı imkanlar neticesinde ertelendi :( artık F-saneler elden birer birer çıkıyo :cry:

yok burak ya :D sampanyalarımız hiç patlayacak gibi gelmiyor aklıma :D biraz binelimde bi hastası denk gelirse veririz bizde bi atlayış yaparız sanırım :D

Nerelerdesin Mutlu abi hiç gözükmüyosun artık buralarda :( :( :(

İşler çok yoğun Burak sorma...Sadece bazı zaman okumakla yetiniyorum yazdıklarınızı..Fırsat buldukça buralardayım merak etmeyin arabamda hala kapının önünde Allah'ın izniyle... :) Bizi ne kadar F kasalar birleştirdiysede,onlardan vazgeçsekte burdan kopamayız..Unutmayalım ki F kasa kullanıcıları özeldir...Bineği ne olursa olsun kişilikleri değişmez.. :)

İlker için bişey diyemiyeceğim tabii.. :) Attan inip resmen eşşeğe bindii.. :) Yapacak bişey yok yazık oldu.. :)

Bu ara satan satana valla :D piyasa hareketleniyor cidden ama ne bilim ben 0 puntoyu cok dusunuyordum bindim sürdüm ve kendi arabama bindim sonra benim aabam 0 puntodan daha cok güven verdi bana birde benimkinin üstüne 15 istediler :D

İşler çok yoğun Burak sorma...Sadece bazı zaman okumakla yetiniyorum yazdıklarınızı..Fırsat buldukça buralardayım merak etmeyin arabamda hala kapının önünde Allah'ın izniyle... :) Bizi ne kadar F kasalar birleştirdiysede,onlardan vazgeçsekte burdan kopamayız..Unutmayalım ki F kasa kullanıcıları özeldir...Bineği ne olursa olsun kişilikleri değişmez.. :)

İlker için bişey diyemiyeceğim tabii.. :) Attan inip resmen eşşeğe bindii.. :) Yapacak bişey yok yazık oldu.. :)
mutlu kardeş inan dediğin gibi değil.bi defa yeni bir arabaya biniyosun ve hiçbir yerinden tık bile gelmiyor.yumuşak süspansiyonu sayesinde bozuk yolları yağ gibi geçiyosun ve uzun yolda km de 100 bin yakıyosun ve kedi gibi de kıvrak;)bana clio hakkında söylenenlerin abartı olduğunu kullanınca anladım.bence önyargılı olmayalım aldığım arabanın gerçekten tatlı bir kullanımı var.10 larca arabaya bindim ve arabaların ciğerini bilirim;)orta kalite ama fiyatına göre güzel bir araba.benim f kasaya gelincee onun sıkıntılarından bıkmıştım zaten adını bile anmıyorum

biçok sebebi olabilir,
sübap lastikleri , segmanlar vs.
biçok yere göstermeden ve güvenmeden bişey yaptırma

ne kadar yakıyor?

bu ön panjur , arka plaka çerçevesi hatta tamponların üst kısımlarını carbon kaplama yapsak tutarmı acaba ?
cabcarbon34.jpg

bu araçtaki gibi mesela bu işi türkiyede yapan çıkar mı ?:D

yapmasına yaparlarda ne kadar tutar ve dayanır tartışılır çok dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum dolayısıyla kendi sağlığın için olumsuz yan etkiler yaratbiliri :D:D

Geri