Astra F Kullanıcıları Buraya

burak şimdi bi angel eye almak 350-400 arası değişiyor chip tuning fln 600 civarı bodykit olayında hazır kalıp bulunabilirse 500 civarı oluyor açıkçası irmscher yada steinmetzin bodykit kalıpları olursa neden olmasın :D çok yakışıyor araca bide çıta iptali tmmdır :) ve body olayından sonra türkiyedeki sayılı astra f lerden biri olur araç. zaten 2.elleri şahin fiyatına üştü malesef o yüzden hurdaya çıkana kadar bizde kalır gibi bu :D
Sen bilirsin Önder ama karlık takımı olduğu zaman çok dikkat edilmesi gerekiyo :( okuldan tanıdığım bi arkadaşta megane coupesi vardı full body kit yaptırdı dünya para verip şimdi araba hoşaf gibi :( birazda dikkatsiz olunca kırık dökük dolaşıyo tamirine bile yapan adam dünya para istiyo :( ayrıca satılık ilanı olan geçenlerde bi chip gördüm ankaradan satılık 100tlye +10hp verir diyodu satan kişi ;) ayrıca dediğin gibi iyice şahin fiyatına düştüya :( o yüzden fazlada para harcamanın bi manası kalmadı ;)

sercan hayırlı olsun h kasa
kazasız belasız güle güle bin

camın haraketinde bi sorun mu var?

cam kaldırmak için komple bi mekanizma var kapı içerisinde, küçük parçalar yok

merkezi kilit neden açılıp kapanır bilmiyorum da bazen pisliklerden vs. mekanizma sıkışıyor tam çalışmıyor öyle bişey olabilir

cvp verdiğin icin önce teşekkü edrim. usta bana kapının icerisinde camı kaldırıp indirmeye yarayan demir bi parca olduğunu söyledi. yani o parca yokmuş o olmadığı için cam hareketi yamuk kapanıyo açıkken de ses yapıyo. usta bi cıkma ayarlarız dedi ama hala bi ses yok.

üstelik merkezi kilit açik konum da iken tekrar tekrar kapanıp açılıyo bu genellikle aracı yıkadığımda ve yağmurlu havalarda yapıyor.
tekrar teşekkürler...

merhaba arkadaşlar fazla giremedim sorunlar hayırlar çok bu ara.
12 mayıs 2009 da anadolu sigorta zorunlu trafik sigortası yaptırdım.
ancak avivasa sigorta şirketinin çift taraflı sigorta teklifi daha cazip geldi.
onu yaptırdım.
şirketinizden sigorta yaptıralı 20 gün bile olmadı halde ben peşin ödediğim ücreti geri alamam mı?
anadolu acentesi olmaz diyor.
başka acenteler yapılır diyor 45 gün geçmediği için.

cevabınızı bekliyorum.

alabilirsiniz. 15 gün içerisinde cayma hakkınız var. hiç bir şey yapmasalar primi gun uzerinden hesaplayıp kalanını vermek durumundular.

yardım
arkadaşlar bi sıkıntım var benim arbanın sürücü tarafındaki kapının içinde cam kaldırmak için bi parça varmış adını bilmiyorum onun olmadığını öğrendim çıkmasını biryerden bulamadım bunu bana temin edebilecek arkadaş varmı. ayriyetten kapılar açıkken merkezi kilit devreye girip kendi kendine kapanıp açılıyor bu parçanın olmamasınla alakalı olabilirmi..
usta bana kapının icerisinde camı kaldırıp indirmeye yarayan demir bi parca olduğunu söyledi. yani o parca yokmuş o olmadığı için cam hareketi yamuk kapanıyo açıkken de ses yapıyo. usta bi cıkma ayarlarız dedi ama hala bi ses yok.

üstelik merkezi kilit açik konum da iken tekrar tekrar kapanıp açılıyo bu genellikle aracı yıkadığımda ve yağmurlu havalarda yapıyor.
tekrar teşekkürler...

değerli arkadaşlarım ve abilerim biz bugün babmla bir delilik yapıp sıfır astra h aldık...enjoy+elegance paket mavi..yarın kapora vereceğiz...1.3 dizel turbo..benim f ucuza gidio..çok sevinçliyim..allah herkese nasip etsin bu duyguyu...,

bir astra f-sane dha kaydııı off....

Sercan kardeşim Hayırlı olsun yeni astran...Allah güzel günlerde binmeyi nasip etsin inşallah.....

değerli arkadaşlarım ve abilerim biz bugün babmla bir delilik yapıp sıfır astra h aldık...enjoy+elegance paket mavi..yarın kapora vereceğiz...1.3 dizel turbo..benim f ucuza gidio..çok sevinçliyim..allah herkese nasip etsin bu duyguyu...,

bir astra f-sane dha kaydııı off....

Sercan hayırlı uyugrlu olsun ya :), o deliliği bende ötv nin çıktıgı ilk zamanlarda babamla yapıcaktımda :D maddi nedenlerden ötürü yapamamıştım.Ama Astra H ye geçişine sevindim tekrardan hayırlı ugurlu olsun..

Geri