Astra F Kullanıcıları Buraya

ya arkadaşlar fazla oluyorum ama bide benim çelik jant a ihtiyacım var. nasıl nerden temin edebilirim biraz yardımcı olurmusunuz ?

şimdi diyeceksiniz kardeş heryerde satılıyo jant git birini beğen. ama tabiki orjinal jant arıyorum.

orjinal astra f gls jantı ise çıkmacılarda bulunur anca 4 tanesi 250-300 civarıdır tahminen

arkadaşlar bende de astra F sedan var 1996 model ama kullannan bir arkadaşın değimiyle ciğeri çok sağlam. 1996 model olup bu ayarda araba bulmak gerçekten zor.

ben de bişey danışmak isterim. aslında ben yeni bir sürücü sayılırım ama arabada kasislerde falan 1. vitese geçmek için neredeyse durmam gerekyor. bu benden mi kaynaklanıyor acaba yoksa 1. vitese geçiş normalde böyle zor mu? :)

Aramıza hoşgeldin....Anlaşılan sende ayrıcalıklı insanlardansın.. ;) Bizim arabalar kolay kolay durmadan 1 vitese geçmez seninle alakalı birşey değil yani...Yavaşlasan dahi 2. vitesle devam...Jant işinide Önder'in de dediği gibi çıkmacılarda bulabilirsin...Ayrıca aracın güzel yakıyormuş...Lpg tankı kaç Lt lik ve hangi marka Lpg kullanıyorsun sıkıntı falan varmı Lpg de...?

teşekkürler önder çıkmacı birkaç arkadaş ile irtibattayım ama ses yok henüz.

akduman abi benim lpg olayım biraz inada bindiğinden garip oldu ama markası mimgas (mimsunar) 1 sene oldu taktıralı sorun yok ama montajdan çok memnun değilim. dediğim gibi brc taktıracak iken gittiğim ustanın tavrından dolayı mimgas a gittim pişman olurmuyum dedim ama çok şükür sıkıntı olmadı. tank 40 ltrelik (mesela montajdan memnun kalmamamın sebebi de bu ben 45 lt lik istedim adam 40 lık takmış bende değiştirtmedim. 5 litre için birbirimizi kırmayalım dedim :) )

teşekkürler önder çıkmacı birkaç arkadaş ile irtibattayım ama ses yok henüz.

akduman abi benim lpg olayım biraz inada bindiğinden garip oldu ama markası mimgas (mimsunar) 1 sene oldu taktıralı sorun yok ama montajdan çok memnun değilim. dediğim gibi brc taktıracak iken gittiğim ustanın tavrından dolayı mimgas a gittim pişman olurmuyum dedim ama çok şükür sıkıntı olmadı. tank 40 ltrelik (mesela montajdan memnun kalmamamın sebebi de bu ben 45 lt lik istedim adam 40 lık takmış bende değiştirtmedim. 5 litre için birbirimizi kırmayalım dedim :) )

Hayırlısı olsun..Dediğin gibi 5 lt için takılmaya değmez..Bende Lpg yok ama düşünüyorum..Korktuğum tek şey uyum sağlarmı..Bende Atiker düşünüyorum ama ilerde ne olur bilmem belki fikrim değişir...Bakalım artık hayırlısı..

akduman abi haberin var mı mutlaka vardır opel şimdi sıfır arabalarına isteğe göre lpg takıyor.ilk zamanlar chevrolet araçlara takıyolardı şimdi opel lerede başlamışlar. araç bayiye geldikten sonra aracı lpg servisine götürüp montajını yaptırıyolar. kocaeli deki bayi BRC taktırıyor. sıkıntı olmaz zannediyorum. bu işte önemli olan montajı yapan usta diyolar.

Aramıza hoşgeldin....Anlaşılan sende ayrıcalıklı insanlardansın.. ;) Bizim arabalar kolay kolay durmadan 1 vitese geçmez seninle alakalı birşey değil yani...Yavaşlasan dahi 2. vitesle devam...Jant işinide Önder'in de dediği gibi çıkmacılarda bulabilirsin...Ayrıca aracın güzel yakıyormuş...Lpg tankı kaç Lt lik ve hangi marka Lpg kullanıyorsun sıkıntı falan varmı Lpg de...?
mutlu abi nasılsın??
benmkide geçmiyo opel hastalığı galiba::D

kılıflar yakışmış ama klima yoksa yazın çekilmez; arabanın içi çok sıcak olur;kışında çok soğuk olur tabi; bende bi ara vectra a ya siyah deri kılıf takmıştım yazın ; 1 ay dayanamadım söktüm.......
üzeri deri değil deri görünümü verilmiş sadece, suni deri bile diyemeyiz, siyah olduğu için içerisi epey ısınıyo ama kılıflar sentetik malzeme olduğu için o kadar ısı tutmuyor.

crayz driver falan geç be Hakan'ın.. yaz arkasına ..''o şimdi asker'' şaka bi yana burda bi F ci arkadaş daha var (ama buraya üye yapamadım.. )arabasının arkasında ki astra yazısı yerinde kasatura yazdırdı.. gene bi fiat BİS olan arkadaşın arabasında ise '' büyünce hepinizi gecçem'' / yazar.. ve patenti bendedir... ....
:D:D
arkadaşlar bende de astra F sedan var 1996 model ama kullannan bir arkadaşın değimiyle ciğeri çok sağlam. 1996 model olup bu ayarda araba bulmak gerçekten zor.

ben de bişey danışmak isterim. aslında ben yeni bir sürücü sayılırım ama arabada kasislerde falan 1. vitese geçmek için neredeyse durmam gerekyor. bu benden mi kaynaklanıyor acaba yoksa 1. vitese geçiş normalde böyle zor mu? :)
1 vitese durmaya yakın geçiyor bizimkiler sorun yok.
Bugün ikizleri buluşturduk :) ES ve NGG buluştu..Foto yok ama malesef :(
Nasıl yaa..Siz bugün Hakan'la berabermiydiniz...Üstelik fotoda çekmediniz hee....Yazık olmuş... tüh...
birey olarak beraber fotolarımız var neo eklerse olacak, ama ikiz f leri çekemedik makinamız yoktu :(
foto olmasa da efe kardeşimle, neoyla ve diğerleriyle yüzyüze görüşmek güzeldi
neyse efe yazlığa doğru gelince yapıcaz bişiler ;)

Geri