Astra F Kullanıcıları Buraya

resim açısı + koltuk açısı olabilir :)
yeni yolda güzel ama, manyak kamyon konvoylarından kurtulcaz ;)

koltuklara değil de arka cama crayz drayvır gibi bişi yazdırim bari de tam olsun :D:D

kılıflar yakışmış ama klima yoksa yazın çekilmez; arabanın içi çok sıcak olur;kışında çok soğuk olur tabi; bende bi ara vectra a ya siyah deri kılıf takmıştım yazın ; 1 ay dayanamadım söktüm.......

arkadaşlar merhabalar. bugün 95 astramın şanzıman yağını değiştirdim. alt tapayı açtı usta yaklaşık 2,5 lt kadar yağ çıktı. renhgi kahveye yakındı. akabinde tapa açııken aracı çalıştırıp yaklaşık 2-3 sn sonra kontağı kapattı bu halde yaklaşık 350 ml kadar daha yağ çıktı. 3 litre AFTIII Castrol yağ aldı. 1 lt l,ik şeklinde. hepsinni ard arda yağ çubuğunun içinden şanzumana döktü. aracı çalıştırdık bir müddet bekledik. viteslerde arac durur halde iken gezdik. sonrasında P ye alarak yağı kontrol ettik. 80 C MAx çzigisinin hemen orada olduğunu gördük seviyesinin. bir müddet daha çalılştı. 3-5 dakika. sanora tekrar bajktık yer aynı. bir tecrübe geçişler gayt iii. ve 100 töl yi bayıldık ustaya. budur abi.
sorum lşudur bildiğim kadarı ile 95 ömodel otomatiğe ATF ' olacak. ben özellikle sordum. abi bu yağ daha pahalı ama daha kaliteli sabah vites geçişlerindeki (şanzuamn soğukken 1 den 2 ye r ve bayya hissedilir geçiyordu) sorunuda halleder dedi. doğrumudur. değilse şanzumana yanlış yağmı kullnadık.
2. sorum bu şanzumanaların 7 lt yağ aldığını anmcak bunun hepsini boşaltılamadığını söyledi. doğru mudur doğru ise kalan 4 lt yağı deüğiştirmedik diğer 3 lşt ne işe yaradı.
3. yoksa benim olayım "abi boş ver gaza bas düşünme bu kadar" mıdır.
yardımlarınız için şimdiden sağolun.

kılıflar yakışmış ama klima yoksa yazın çekilmez; arabanın içi çok sıcak olur;kışında çok soğuk olur tabi; bende bi ara vectra a ya siyah deri kılıf takmıştım yazın ; 1 ay dayanamadım söktüm.......

Halil abi senin sileceklerin şöför tarafındaki biraz daha uzun mu? bizimkinde ikiside 45 cm ama sende sanki biri daha uzun gibi aslında 45 45 olunca aralarda baya boşluk kalıyor acaba 50-45 taksak nasıl olur?

Halil abi senin sileceklerin şöför tarafındaki biraz daha uzun mu? bizimkinde ikiside 45 cm ama sende sanki biri daha uzun gibi aslında 45 45 olunca aralarda baya boşluk kalıyor acaba 50-45 taksak nasıl olur?

evet soldaki 22 inç; sağdaki ise 18 inç; ama sağdakinden tam emin değilim; çünkü bir ara değiştirdim sağ tarafı; yarın ölçer cm olarak yazarım...

aklıma geldi yazmazsam çatlarım;

arka camın oraya bitane de örgü karpuz koyucam tam olsun olmuşken dimi :):)

crayz driver falan geç be Hakan'ın.. yaz arkasına ..''o şimdi asker'' şaka bi yana burda bi F ci arkadaş daha var (ama buraya üye yapamadım.. )arabasının arkasında ki astra yazısı yerinde kasatura yazdırdı.. gene bi fiat BİS olan arkadaşın arabasında ise '' büyünce hepinizi gecçem'' / yazar.. ve patenti bendedir... ....

Son düzenleme:
Hakan kılıfların güzelmiş...Sadece o potluk için bir kılıfçı bulman ve daraltman yeterli olacaktır..Burda bir arkadaş için kılıf alaçaktık,kılıfçı (İmal ediyor tabii..)bize daraltabilirim diye teklifte bulunmuştu...Hatta 5 dk sürmez demişti...

bugun eskişehire gittim geldim gene :) sabah cıktım 6 da yola 225 km yaklaşık 1 saat 45 dakıka :D ortalama 130 civarı deem uygun olur sanırım :) sadece Q7 solladı :) başka birinin geçmesine izin vermedim , dönüş 2,5 saati buldu tabi radar korkusuyla :D

bende de 96 astra f sdan var

arkadaşlar bende de astra F sedan var 1996 model ama kullannan bir arkadaşın değimiyle ciğeri çok sağlam. 1996 model olup bu ayarda araba bulmak gerçekten zor.

ben de bişey danışmak isterim. aslında ben yeni bir sürücü sayılırım ama arabada kasislerde falan 1. vitese geçmek için neredeyse durmam gerekyor. bu benden mi kaynaklanıyor acaba yoksa 1. vitese geçiş normalde böyle zor mu? :)

bu arada aracım sıralı sistem LPG li . geçenlerde ankara üzerinden konya ya gittim geldim. 146 tl ye 1250 km yaptım. sizce nasıl ?

Son düzenleme:
ya arkadaşlar fazla oluyorum ama bide benim çelik jant a ihtiyacım var. nasıl nerden temin edebilirim biraz yardımcı olurmusunuz ?

şimdi diyeceksiniz kardeş heryerde satılıyo jant git birini beğen. ama tabiki orjinal jant arıyorum.

Son düzenleme:
Geri