Astra F Kullanıcıları Buraya

İyiyim saol Sercan'ım...Hala buralarda takılman sevindirici.. :) Bizi unutmaman gurur verici.. ;) Tekrar hayırlı olsun inşallah
abi burası unutulacak yer mi..ben her gün burdayım yine...hala bir astra f ci olarak görün benii..
nasıl gıdıyor sercan astra h ile taze aşkınız:D
ilker abi iyi g,d,o taze daha mazot oldukça hesaplı lpg den bile ucuz...manuel vitese de alışıyorum zamanla...seninki ile aran nasıl...nasıl yakıo...ben özlüyorm asta f mi sen???sana satma diyodum sende sattın bende :D:D

abi burası unutulacak yer mi..ben her gün burdayım yine...hala bir astra f ci olarak görün benii..

ilker abi iyi g,d,o taze daha mazot oldukça hesaplı lpg den bile ucuz...manuel vitese de alışıyorum zamanla...seninki ile aran nasıl...nasıl yakıo...ben özlüyorm asta f mi sen???sana satma diyodum sende sattın bende :D:D
valla ben hiç aramıyorum çünkü gerçekten az yakıyor ve her ne kadar bazıları kabul etmese de rahat bir araç;)sonuçta ne olursa olsun yeni model bir araç iyi oluyor.manuel iidir sen boşver alışınca vazgeçemezsin:)dizelin tadını çıkar bol bol gez ibreye gözün takılmadan:D

valla ben hiç aramıyorum çünkü gerçekten az yakıyor ve her ne kadar bazıları kabul etmese de rahat bir araç;)sonuçta ne olursa olsun yeni model bir araç iyi oluyor.manuel iidir sen boşver alışınca vazgeçemezsin:)dizelin tadını çıkar bol bol gez ibreye gözün takılmadan:D

tabi tabi gezin siz aldınız dizelleri bizde benzin yakmasın diye arabaya işkence ediyoruz 1500 devirde vites değiştirmeye başladım artık :D

geçen ilkerin araçtan bitane genç artizlik yapma gafletine düştü :D
ekonomik sürüş moduma ve cliodaki genç arkadaşın hayallerine yazık oldu

şu f kasanın bardaklıklarını,ayna ayarlama aparatını,4lü tuşunu,far tuşunu,tutmayan el frenini,şu girişte kapı ile koltuk arasında bulunan boşluğa eşya koyuyodum bunların hepsini ösledim be..

Geri