Astra F Kullanıcıları Buraya

Ohhhh geldim eve üstümden büyük bi yük kalktı. Genel anlamda güzel geçti. Ama sonuç ne olur bilinmez. Şimdi bunları düşünmenin sırası değil öss neymiş peehh :D
Dobloda astrada arızalı :D Doblo yokuşta kalkmıyor tork hp dağılımında düzensizlik var. Astra malum yanıyordu az daha pazartesi ikisinide halletmeye çalışıcam :D
geçmiş olsun alican.umarım istediğin bir bölüme girersin.stresi attın artık.tatilin tadını çıkarmaya bak:)

geçmiş olsun alican.umarım istediğin bir bölüme girersin.stresi attın artık.tatilin tadını çıkarmaya bak:)

Çok sağol İlker abi. Bugün arabayla gezip tozucaktım ama araba yatıyor :D Yarın soluğu sanayide alıcam bakalım :D arabayı yerinden kıpırdatamıycam. Ya çekici gelicek yada yapan adamlar gelip tekrar yapıcak.

Ohhhh geldim eve üstümden büyük bi yük kalktı. Genel anlamda güzel geçti. Ama sonuç ne olur bilinmez. Şimdi bunları düşünmenin sırası değil öss neymiş peehh :D
Dobloda astrada arızalı :D Doblo yokuşta kalkmıyor tork hp dağılımında düzensizlik var. Astra malum yanıyordu az daha pazartesi ikisinide halletmeye çalışıcam :D

alican geçmiş olsun :) atlattın sınavı olumlu veya olumsuz, hayırlısı inşallah.ki genel anlamda güzel geçti diyorsun o zaman sonucta güzel gelir umarım :)

geçmiş olsun aman yakma astrayı :D
inş sınavdan istediğin sonucu elde edersin

çok geçmiş olsun. Mevla gönlüne göre versin.

Arkadaşlar bordo kızımın tamponları siyahtan grinin tonlarına dönmeye başladı. tampopnları eski siyahlığına kavuçturacak bir yol yöntem var mıdır ?

aracım su an 95 binde
sanırım bakım zamanı triger falan filan 100 bin km de.
yanılmıyorsam

Bizim farların içi açılıyomu?

Yani tamamen cam mı yoksa farın önündeki cam parça çıkıp içini açabilmeye olanak sağlıyomu?
açılıbıl olması lazım

fara da mı koycan?? o olmuyo pek, tuhaf duruyo
temizlik içinse düşünülebilir

geç oldu ama büyük geçmiş olsun
o rahatlama duygusunun bi üst seviyesi de askerden dönüşte oluyo :D:D

aracım su an 95 binde
sanırım bakım zamanı triger falan filan 100 bin km de.
yanılmıyorsam

aldığında triger değişmiş miydi? servis kaydı vs. gördün mü?
80binde ilk değişiyo veya 70 tam hatırlamıyorum ondan sonra 60ar binlik aralıklarda değişiyo.
değiştiğine emin değilsen hemen gidip değiştir, sonuçları felaket olur

Arkadaşlar bugün dinamo problemini hallettik.

Dinamoyu tamire verdik. Sargısı yanmış o değişti. Aküyü değiştirdim 72 amper silver mutlu akü aldım. toplamda iki günüme sinir strese ve 410 tl ye maloldu.

çok geçmiş olsun. Mevla gönlüne göre versin.

Arkadaşlar bordo kızımın tamponları siyahtan grinin tonlarına dönmeye başladı. tampopnları eski siyahlığına kavuçturacak bir yol yöntem var mıdır ?
Valma diye bir marka var ayakkabı boyası gibi basit görünüyor ama plastik aksamları uzun süre siyah tutuyor.Ben siyah aksamları boyadım gayet güzel.

Arkadaşlar bugün dinamo problemini hallettik.

Dinamoyu tamire verdik. Sargısı yanmış o değişti. Aküyü değiştirdim 72 amper silver mutlu akü aldım. toplamda iki günüme sinir strese ve 410 tl ye maloldu.
Alican geçmiş olsun.Yarın bende sanayiye gidicem bir iki birşeyler var yapılacak.Umarım sınav neticesi gönlünce olur bu arada.

Geri