Astra F Kullanıcıları Buraya

Yazmayı unutmusum aksam moralinizi bozmak gibi olmasında burda benzin 1850 klima acık geziyoruz öyle 40 ytl lik aldım yarım deposu doldu arabanın.

lpg fiyatına benzinle gezmek süper olsa gerek...

Diyot tablası ve konjektör değiştirmiştim dün akşam söyledim. Dün değiştirdikten sonra hiç birşey yoktu biraz gezip eve geldim. Bu sabah arabayı çalıştırdım. Ağır bir yanık kokusu gelmeye başladı sonrada kaputtan dumanlar çıkmaya başladı. Az daha yanıyordu araba. Anahtarı çıkarsam bile akü lambası yanmaya devam ediyordu. Akünün kutup başını söktük bıraktık öyle. Artık öss den sonra halledicem pazartesi. :D

takma kafana,dinamoyla ilgili bir sorun vardır muhtemelen; en son orası ellendiğine göre;öss ye konsantre ol; başarılar dilerim.....

Başarılar diliyorum Alican, inşallah istediğin bölüme yetecek kadar puan alırsın..Bol şans

Herkese çok teşekkür ederim artık elimden geldiğince birşeyler yapıcam inşallah güzel olur.

cengiz kardeş klimana bakım yaptırmışsın güle güle kullan.sibobtan kaçırıyor demişsin.motordan taraftaki dolum sibobumu değişti içi iğneli olan.bendede aynı dert var.hiç gaz kalmamış klimada motor tarafındaki dolum sibobuntan gaz kaçırıyordu içine su damlattığım zaman kabarcık çıkıyordu.bu ayın 17'de sibobu değiştirip gaz bastıracam inşallah düzelir.

evet abi bakımı yaptırdım gayet güzel oldu bugun eskişehire gittim geldim püfür püfür :) darısı başınıza.evet abi motordan taraftaki dolum sibobu kaçırıyordu 0 gaz kalmış içinde, 5 lira sibob parası verdim 65 lirada gaz bastırdım. şimdi gaz bastırma 50 lira olmuş aynı yerde ama olsun oldu artık :D düzeliyor abi sorun cıkartmıyor,ben korkmuştum dedim sibob değilse boruda falan varsa diye onuda hallediyoruz ufak bi müdahale ile kapatıyoruz demişlerdi.şimdi memnunum ama :)

Herkese selamlar uzun süredir satılsamı satılmasamı diye düşüncelere dalmışken geçen hafta 1.6 clio ile az öncede H kasa 115ps astra ile denedikten sonra yine yeni ve yeniden aranıza döndüm :) Kısaca şunu söleyebilirim 1.6 sınıfında çok nadir araçlar dışında kimse eline su dökemez bunu kanıtladık ;) bakalım yarında sanaiye gidip michelen energy saver lastikleride takarsak ustamlada bu konuyu konuşmayı düşünüyorum aslında lastiklerle GLS jantıda almayı düşündüm ama babamla pek anlaşamadık :( lastikler alındıktan sonrada jant işi büyük ihtimal yatar :( hayırlısı olsun diyorum artık :)

Yazmayı unutmusum aksam moralinizi bozmak gibi olmasında burda benzin 1850 klima acık geziyoruz öyle 40 ytl lik aldım yarım deposu doldu arabanın.
Öle deme abiya içimden bişey cız ediyo inan :( bu fiyat olduğu sürece araba yatmaktan başka bi işe yaramaz oldu ancak haftadan haftaya :(

Geri